• dbut
    91

sva sreća da je crni scenarij te moje logike izbjegnut, a prema medijima i nekim inside informacijama ljudi sa ovog foruma bilo je poprilično blizu....
  • Jurki
    15.5k
    i kaj ako Cannavarno stvarno odlucidbut

Ne kuzim? Kaj je presedan da sd dobije otkaz?
    Trener nastavlja raditi dalje. Ako se Cannavaro vodi ljutnjom zbog jednog Marica onda nebu daleko dogural u trenerskoj karijeri.
    I dajte malo ukljucite sive stanice.
    U vrijeme kad se najvise pisalo o mogucem odlasku trenera, covjek na instagramu objavljuje storije s utakmice.. imaju li te dvije stvari veze jedna s drugom?

Napravila se hajka od obicnog razgovora Uprave i trenera gdje je covjek pital kaj se desilo da mu je šef dobil vritnjak? I dal to ima veze s njim tj njegovim statusom u Klubu. Normalno je da trener zeli znati stanje da bu siguran i da ga se ne zeli busiti.

Edit: sutra je utakmica u Kupu.. pa bu danas presica.. i sigurno bu pitan o jucerasnjim događajima da ih iskomentira.
  • Mali Zeus
    15.9k
    sva sreća da je crni scenarij te moje logike izbjegnut, a prema medijima i nekim inside informacijama ljudi sa ovog foruma bilo je poprilično blizu....dbut

Što je to bilo blizu?
  • dbut
    91

Stari moj me nemoj me krivo shvatiti ali mi se ne da crtati, vjerujem da znaš na kaj se referiram kako je i jurki napisao...

Stvarno ne znam dal' je točna informacija ili cista histerija da je trener htio otici, ali ako je bilo i 10% sanse po meni je to totalno nepotreban rizik u ovom trenutku... Otkaz je mogao doći prije mjesec dana da novi SD moze nekaj napravit ili za mjesec dana kada budemo prvi

I kažem moje mišljenje je to tak da se nitko ne mora slagati s tim!
  • Jurki
    15.5k
    Otkaz je mogao doći prije mjesec dana da novi SD moze nekaj napravit ili za mjesec dana kada budemo prvidbut

U ovom cu se sloziti samo da je trebal dobiti otkaz prije mjesec dana.. tj isti dan kad je Bjelica dobil otkaz.
    Al nije.. i sad je idealan trenutak jer si je Uprava kupila vrijeme da najde adekvatnog covjeka koji bu do ljeta skeniral situaciju u Klubu i povlekel potrebne poteze prije pocetka priprema.
  • Zg123
    1.1k
    Cestitke Manenici, vidi se da jedini ima iskustvo rada u realnom sekoru i da zna kako voditi firme i veliki broj ljudi. Preuzeo je odgovornost na sebe i povukao kljucan potez dok su Zeko Hop i ekipa drzali ljestve Maricu
  • Mali Zeus
    15.9k
    I kažem moje mišljenje je to tak da se nitko ne mora slagati s tim!dbut

U redu je.

Ne moraš mi crtati. Imaš pravo, ne moram se slagati s čudnim mišljenjem da SD nije trebao dobiti otkaz zbog rizika da trener otiđe. A ovo ostalo, novinari proširili dezinformaciju, dežurni insider kojem svi vjeruju pojačao malo sve to i nastane histerija. Al dobro, na forumu smo, svatko ima svoje mišljenje!
  • ZrnTSCHeZ
    776
    znači da je Velimir Zajec kao predsjednik Dinama izgubio sve ovlasti nad sportskom politikom, tako i po pitanju trenera i transfera igračaOlmic

"Ovlast" koju statutarno nikada niti nije smio imati
  • dbut
    91

Budem sljedeći put stavio #nepopularnoosobnomisljenje :)
    Cannavaro je najbolji potez xSDa i treba ga sačuvati sto duže moguce (ako ne ispadne ko flop al brijem da ce biti top). Isto tako bi dao burazu od baturine novi ugovor ako to znaci da ce Martin igrat I sljedeće sezone kod nas... #nepotizam

Uglavnom kaj je tu je i ajmo sad neka dovedu pravog SDa
  • miro
    5.6k
    Možda je još rano, jer derbi je tek za 3 tjedna, ali zanima jesu li poduzete ikakve mjere od strane kluba, u suradnji s policijom, kako bi se spriječilo divljanje i uništavanje imovine kojem smo svjedočili za vrijeme prošlog derbija na Maksimiru? Je li promijenjena zaštitarska služba, ili suradujemo i dalje s istom koja je i prošli put "osiguravala događaj"?
  • NVKOD
    2.9k

Bilo je i spomena da se stavi zaštitna mreža kako baljke ne bi uletavale na teren, ali čini mi se da se nije ni namjeravalo ići tim putem.

Itetako smatram da su "zaštitarske" službe velik problem jer je nemoguće unijeti toliku količinu pirotehnike na stadion, osim ako ih nisu dobro podmazali. Također, ne isključujem mogućnost da možda neki navijači torcide vole nositi takve stvari u svojim guzicama tako da...

Dosta je bilo orgijanja tovara na Maksimiru, em su uništili novi travnjak, em su semafor uništili i još k tome nas pobjedili. To je bio užasan dan.

Vrijeme da se zauzmemo za sebe, a ne biti gospoda. Izuzetno me smeta što dobiju cijeli jug, zar je zbog par tisuća eura vrijedno imati onakve scene? Ok, jasno je da je jug odvojena tribina, ali čemu izlaziti u susret i davati više od 5 % kapaciteta?
  • ElDorado
    1.9k
    I opet će nas jebat udarima i raketama do centra??!!
  • sport
    4.1k
    Itetako smatram da su "zaštitarske" službe velik problem jer je nemoguće unijeti toliku količinu pirotehnike na stadion, osim ako ih nisu dobro podmazal.
    Na dobrom si tragu,a moje iskustvo kaže da toliku količinu pirotehnike mogu bez problema unesti baš zaštitari.Neke se podmaže,neki navijaju za tovare,navijačke skupine su organizirane i kad unose točno znaju kod kojeg zaštitara trebaju ići sa pirotehnikom.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Cestitke Manenici, vidi se da jedini ima iskustvo rada u realnom sekoruZg123

Samo sitnica oko ovoga: od 10 ljudi iz Dinamovog proljeća u IO, osam ih je iz realnog sektora; jedini koji nisu su sveučilišni profesori. Ajde tu Zeko odskače zbog nogometne karijere, ali od preostalih sedam iz realnog sektora, mislim da su svi C-level menadžeri ili poduzetnici.
  • don
    10.8k
    neću ni pomišljat da se to može ponovit, barem je klub reka da se neće ponavljat.
    ono je baš bilo sramoćenje i pišanje u srid Zagreba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.