• reziser
    7.1k
    Ne dajte se, starosjedioci!Lihtmašinac

dosta nas se povuklo, i ne piše uopće ili pišu zanemarivo malo.

Upravljačka tijela su legalno izabrana, i kaj se tu ima raspravljati? Hvala na demokratskim izborima (Zona je najzasluznija za to i jos jednom hvala osnivačima) :ok:
  • Lihtmašinac
    429
    Smjena Marica po meni je odlicna odluka, a i cvrscu ruku Manenice pozdravljam.

Sto se katastroficnosti trenutka tice: Ako Predsjednik uprave nije zadovoljan pa je odlucio nastupiti malo cvrsce, to ne mora nuzno znaciti skakanje preko hijerarhije ili skorasnju cistku u vrhuski kluba. Vijesti dobivamo od dnovinara (helou!) i preko par manje-vise anonimnih insajdera, tak da to uvijek treba staviti u neki kontekst.

Ja bih si recimo mogao zamisliti da ce, nakon otkaza Maricu, sljedeci korak Manenice biti vodjenje otvorenih i iskrenih razgovora s jos par ljudi o boljem definiranju kompetencija u upravi. Ako ce se to zatim javno iskomunicirati na kvalitetan nacin, to samo moze biti dobro i nema razloga za dizanje panike. Najzesci su ovi koji bi samo kidali glave, a sami nisu vodili troje ljudi na okupu. Nakon Jakira, Tomacica, Bjelice i Marica ne trebamo dodatnih glasnih ostavki. Ali fakat je i vrijeme vise da jednom za svagda javnost prestane na glas mozgati koji je utjecaj predsjednika Zeke na sportsku politiku, a koji famoznog Sanjina, o cemu javno moze istupati gospon Skender, a sto smije komentirati sportski direktor, postoji li uopce predsjednik uprave i gdje je u tome svemu nadobudni Bosnir itd.

Ovako izvana mi se cini da bi, bez obzira na to sto i kako je bilo do sada, kljucne odnose i opise posla trebalo preciznije dogovoriti, a svakako bi ih trebalo jasnije iskomunicirati u javnosti, kroz pokoji intervju, izmedju redaka u objavama i tome slicno.
  • mlinchica
    2.5k
    Ako nešto više ne funkcionira, mijenjaj plan.mlinchica
    pisala sam prije nekog vremena nešto o tome, što mi se nekako naziralo kao problem. Neverbalnom komunikacijom nekada možeš poslati jasnije poruke nego javno izrečenim, a moglo se ponešto iščitati zadnjih 2-3 mjeseca.

Kada se u službenom priopćenju napiše: "Ova teška odluka donesena je uslijed organizacijskih razloga“ onda znači da slijedi organizacijska promjena.
    Bilo bi neozbiljno napisati ovako u priopćenju, a na kraju ne napraviti nekakvu organizacijsku promjenu, zar ne?!
    Očito je prevladalo nezadovoljstvo dosadašnjom organizacijskom strukturom i podijeljenim ovlastima/odgovornostima.
    Možda netko misli da nije sve na njemu ili da ne mora nositi odgovornost za nečije odluke..

Neću uopće ulaziti u pretpostavke tko, kako i zašto, vjerujem da ćemo jako brzo čuti.
    S Bjelicom se čekalo dok se nije našla zamjena pa nas je iznenadio tajming otkaza.
    Isto kao i sada jer moglo se napraviti prije prelaznog roka ili pričekati da isti završi još ovih par dana.
    Tajming je onak, bezvezan pa si onda mislim da je vezan za tu drugu stranu koja je sada pristala.

Za mjesec dana ćemo obilježiti 10.03.
    To je godina dana rada i mislim da se u narednoj godini ne smije više kasniti s važnim odlukama.
    Jer se u ovoj kasnilo i po pitanju Peras, trenera pa i sada SDa ili “organizacijske strukture sportskog sektora” i kasni se po pitanju pojedinih članova uprave (onaj jedan).
    To mi je kašnjenje smetalo ali ajde, realno treba vremena za povući takve poteze, a da ne naruše puno toga što je dobro ili u pripremi. Čekala sam vidjeti kako će proći ta prva godina.

I ponavljam, za mjesec dana je godišnjica 10.03.
    Tko ne može, neka odustane.
    Ostali dići brzinu više jer nema više kašnjenja.
    Godina dana je prošla, uhodali ste se, upoznali.
    Maknuti sve što ne zadovoljava na vrijeme i posložiti tako da i kada se dogode problemi, da ih prepoznate i riješite prije nego dođu do raznih lesija i dudija.

I počnite upravljati puštanjem informacija iz kluba, molim vas. Sva ova gomila koja sad izlazi van od strane velikih dinamovaca u sportskim redakcijama je gadljiva.

PR stručnjak nam treba u klubu, pod hitno (i ne, to nije Bošnir, uz svo dužno poštovanje).
  • don
    10.9k
    molin vas da se ne primišta post u drugu temu, jer je prevelik spam i ne bi bia vidljiv.

HITNO OBJAVITE PRIOPĆENJE PODRŠKE TRENERU I OPOVRGNITE NATPISE IZ 24sata !!!mlinchica

ovo je pod mus.

@Pop corn @Papastrumf
  • Jaro
    9.1k
    nemoj podrsku - to je u manageru uvijek otkaz za 2 tjedna....
  • serbus
    4.6k

Podrška uprave treneru se radi kad se zna da trener visi i ima još jedno kolo :lol:
    To je nepisano pravilo isto kao da igrač na kojim je napravljen penal ga isti i ne puca.
  • don
    10.9k
    hahahaha dobro da, upravu ste.

ali osuditi se svakako mora, ako je laž.
  • ZrnTSCHeZ
    776
    nemoj podrsku - to je u manageru uvijek otkaz za 2 tjedna....Jaro

demantij objavljen...podrška treneru...valjda ne bude deja vu od pred 50ak dana...
  • Jaro
    9.1k
    iduca 2 tjedna su kljucna :rofl:
  • dbut
    91
    losa odluka... ne dal je trebao dobit otkaz ili ne, vec trenutak i nacin! treba klubu mir sa fokusom na rezultate i pustit cannavara da poslozi igru i igrace! ovo mi samo smrdi na rjesavanje privatnih unutarnjih sukoba, pogotovo jer je transfer rok pri kraju i ni nemas zamjenu za SDa

kaj da je fakat trener dao otkaz ili mozda bude unatoc podrsci kluba? smanjili smo razliku na -5 i to treba bit fokus, a ne potresi sa otkazima
  • Mali Zeus
    15.9k
    losa odluka... ne dal je trebao dobit otkaz ili ne, vec trenutak i nacin! treba klubu mir sa fokusom na rezultate i pustit cannavara da poslozi igru i igrace! ovo mi samo smrdi na rjesavanje privatnih unutarnjih sukoba, pogotovo jer je transfer rok pri kraju i ni nemas zamjenu za SDadbut

Koji bi po tebi bio dobar način nekome uručiti otkaz?
  • dbut
    91

zaboli me za Marica i nacina na koji ce mu se uruciti otkaz, pod trenutak i nacin mislim na to da riskiras daljnju nestabilnost u klubu
    i kaj ako Cannavarno stvarno odluci otici, koliko ces bodova popusiti dok ne nades novog trenera i dok on ne upozna ekipu?
  • Mali Zeus
    15.9k
    zaboli me za Marica i nacina na koji ce mu se uruciti otkaz, pod trenutak i nacin mislim na to da riskiras daljnju nestabilnost u klubudbut

Znači bolje je zadržati SD-a s kojim su nezadovoljni?
    Nije to nikakva nestabilnost, dapače, ako izbaciš nekog tko ne radi dobar posao to doprinosi stabilnosti.
    Iskreno, ne kužim baš tvoju logiku.
  • Olmic
    4k
    To ujedno znači da je Velimir Zajec kao predsjednik Dinama izgubio sve ovlasti nad sportskom politikom, tako i po pitanju trenera i transfera igrača. Zajedno sa svojim “ministrima”. Velika većina Izvršnog odbora podržava takvo funkcioniranje jer ono je sukladno klupskom statutu.

Jos jedan plus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.