• Simpatizer
    583
    Titule su super i lijepo ih je slaviti ali nisu ni 10% onog što ovaj klub predstavljaLudovic IX

Nego što klub predstavlja?
  • emilperska
    7.3k
    Ušli smo u kružni tok kao Hajduk sa svojom zadrugom. Kakav ce i kad ce bit izlazak, ne zna ni dragi Bog. Ljudi koji su ušli unutra, njima je predobro da bi ponudili neke konkretne poteze, a a kamoli ostavke. Odradit ce mandat do kraja, bit ce par puta skakljivih pitanja. Ustav/Statut je napisan da Zajec moze sam sebe imenovat maltene opet na sljedecim izborima i tako ukrug.

Ne vidim neki laki izlazak iz ovog. U petom mjesecu se možemo svi sakrit u mišju rupu i otić na ljetovanje na Cipar da ne gledamo ove debile i njihovo orgijanje..
    Ovaj njihov naslov se nije smio dogodit. Oni su bili na dnu. Mi smo ih vratili. Mi smo ih darovali. Mi smo im gurnuli u ruke naslov. Hajduk pred bankrotom, a prvak. Kao da smo njihove agente postavili da nam vode sportsku politiku..
  • Ludovic IX
    7.6k
    Tebi očito pripadnost klubu ne znači ništa više od pobjeda i titula. Ja navijam za dinamo 40 godina i titule su najmanji razlog zašto ga volim.

Ti si simpatizer tako da niti voliš ovaj klub niti išta. Da sad hajduk osvoji naslov, ti bi sutra drukao za njih ako pobjeđuju. Zapravo nisi ni simpatizer. Ti si KOO
  • Keyser Soze
    11.1k
    Post ti je pun floskula, 99% ljudi na ovom forumu bi radije popušilo titulu nego vratili Daltone, ali to uopće nije poanta ovih kritika. Kritike su tu jer su se glavni ljudi u klubu postavili pred navijače kao da vode NK Ravnice i izjave su im također pune floskuletina o kapetanu i tome kak sve zapravo štima kad u stvarnosti ne štima ništa. Kritike su tu jer u ovih 9 mjeseci nisu ispunili dobar dio onog što su obećali, a to je jak Dinamo na kojem se ne uče početnici. Oni su tu jer smo ih mi izabrali, a ne obrnuto i oni odgovaraju nama, a ne mi
    njima. Nije problem popušit prvenstvo, problem je što si imao svo vrijeme ovog svijeta za imati mirnu sezonu, ali si to zasrao s nerezonskim i amaterskim potezima i sad svi s pravom pizde. Oni su sami dali raznim novinarima povoda da pričaju i pišu sranja o Dinamu, oni su sami navijačima dali povod da s velikim razlogom seru po njima. Dosta je bilo skrivanja iza praznih floskula, neka ispune zadane ciljeve ili više nikad neće dobiti povjerenje dinamovog navijača, točka.
  • Jaro
    8.3k
    kod Zajeca je greska mijesanje u sportsku politiku. Em si pokazao da ne vjerujes u Marica, em se mijesas tamo gdje ti nije mjesto. Ekipirati upravu i sportski sektor kako treba u nogometnom klubu, a Zajec nek bude predsjednik i radi ono kaj mu pise u statutu.
  • Tradicija bunta
    6.8k
    Statut je napisan da Zajec moze sam sebe imenovat maltene opet na sljedecim izborima i tako ukrug.emilperska

Ne nego da Barisic moze sam sebe imenovat.

Dno dna kakvog olosa se ovdje nakupilo.
  • Ludovic IX
    7.6k
    I dobro nek ne štima. Smiju i oni pogriješiti. Tu su tek 8 mjeseci a 20 go9dnq se uništavao klub. Odjebite više sa sranj3m po svemu i svima
  • sport
    3.7k
    Sad sam se vratio s utakmice pa me strah da sam predugo putovao jer vidim kako neki pišu da je netko matematički osigurao naslov u 16.kolu.
  • Papastrumf
    13k
    Kad je skinut prefiks V.D. kod Marića? Rečeno je bilo da se traži jaki sportski direktor, sa iskustvom. Po kojim kriterijima je Marić dobio stalnu ulogu Sportskog direktora? Zašto se odjednom odustalo od ideje, sorry što to moram reći, traženja pravog i ozbiljnog Sportskog direktora, koji će sam odgovarati za tu funkciju, bez upliva predsjednika i tko zna koga.
    Tko je u biti odgovoran za ovu kašu na terenu, samo Marić ili i Zajec?
    Zašto već 2 mjeseca nema pomaka na temu travnjaka? Zašto su odjednom svi trening travnjaci loši?
    Tko je odgovoran za los asortiman robe u Fanshopovima?
    Zašto se sa svim tehničkim mogućnostima kasni, a sve je bilo najavljeno da će biti spremno do početka sezone (Loyalty program, praćenje dolaska na utakmice)
    U kojem je stanju novi web shop?
    Kad će biti omogućeno učlanjivanje za 2025. Godinu?
    Još je XY pitanja postavljeno i za druge teme koje muče članove kluba.

Hoće li netko odgovoriti na neugodna pitanja ovdje na forumu, kao što se odgovaralo u roku par minuta kad su stvari išle glatko i po planu.
    Toni90d

Majstore, znaš li ti kako jedna firma funkcionira? Jel tebi jasno da jedan član uprave ne moze odgovoriti na sva ova pitanja, a kamoli nekakav zaposlenik koji radi svoj dio posla.
    Upravo zato imas članski dan, sa svim odgovornim ljudima pa ce ti svi odgovoriti za onaj dio za koji su odgovorni.

Ja ti mogu odgovoriti na ono sto znam, a to je da uclanjenje za 2025. gotovo sigurno pocinje s 15.12., a novi web shop bi trebao biti gotov do kraja godine. Tj., koliko znam, vec je gotov, ceka se fotkanje svih artikala.

Sto se tice transparentnosti, upravo zbog toga i postoji clanski dan. Nikad nitko nije rekao da ce se na sva pitanja odgovarati na zoni jer to nije moguce niti bi bilo profesionalno.
  • Ludovic IX
    7.6k
    Netko je napisao da ovi valjda nisu dinamo , misleći na zajeca i marica.. ne, dečki, vi niste dinamo. Ako t
    Će neki otići odavde, sa tribina, prestati pratiti dinamo nakon što budemo drugi, treći ili ne igramo Europu, onda možda i bolje.

Loša je situacija ali nije takva kakva se tu predstavlja. Klub raste na drugim razinama a malo se sjebo na nogometnom ali u pm, popravit će se jer mi smo dinamo a ne zgadija od hajduka kojemu su svi krivi i a ne oni.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Loša je situacija ali nije takva kakva se tu predstavlja. Klub raste na drugim razinama a malo se sjebo na nogometnom ali u pm, popravit će se jer mi smo dinamo a ne zgadija od hajduka kojemu su svi krivi i a ne oni.Ludovic IX

Samo od sebe se neće popraviti. Svaka čast na ovome nenogometnome dijelu, tu su dokazali da su kvalitetni poslovnjaci koji donose rezultat jer su stručni u tome što rade. Ali, postoji i onaj sportski dio u kojeg se miješaju predsjednik kojeg je vrijeme pregazilo prije 20 godina, neiskusni sportski direktor i Sanjin, prema raznim insinuacijama. Gospodo, maknite prste od sportskog sektora i dovedite stručnu osobu na to mjesto.
  • Crni86
    6.4k
    Ova garnitura je micanjem glave, barisica I ostalih lopova napravila za dinamo više nego će sljedećih 5 garnitura zajedno napraviti. I svatko tko sad tu tjera zajeca je po meni za ban zauvijek.Ludovic IX

Tko tjera zajeca? Tjeraju se ljudi koji su postavljali sportsku politiku. Nitko, ali bas nitko nije veci od ovog kluba. Zvao se on Mirko Barisic, Zdravko Mamic, Velimir Zajec, Zvonimir Boban, Bruno Petkovic, Nenan Bjelica ili tko god vec. I vec kada si takav navijac dinama, prvo i osnovno bi ti trebalo biti stalo do kluba, a ne osoba. Nije se ovdje malo pogrijesilo, ovdje se svjetski pogrijesilo nakon sto se prozivalo prosle sezone staru garnituru za losu sportsku politiku. U svim segmentima zaposlili su se fenomenalni ljudi, samo se u onom glavnom dalo ljudima da se uce na klubu.

Iz ove nove garniture imamo fenomenalne ljude ako sto su manenica, skender, globan, naukovic, omazic i sl. Na svim poljima kluba je postigao odlicne rezultate i uzdigao se na jednu visu razinu osima u sportskoj politici gdje smo dotaknuli dno. I to se glasno i jasno mora reci i vec danas ljudi koji su krojili sportsku politiku moraju odatupiti. Brod nije do kraja potonuo, imamo iduce godine jos dva derbija sa tovarima i da bude -9, jos se mozemo izvuc. Ali za to nam je potreban savrsen prijelazni rok, koji ne mogu izvuci ljudi koji su vodili ljetni prijelazni rok.

Kako kaze pjesma uprave odlaze, igraci prolaze…
  • sebenico
    1.1k

Znači ti bi kao i Rožić, dinamo za sebe, a drugi neka osnuju svoj. Oni koji su još na ljeto upozoravali da se sportska politika kreće u lošem smjeru i oni koji su sada isto shvatili su neprijatelji kluba, ali ste ti, zajec, marić i ekipa apologeta uprave jedini pravi dinamovci. Mislio sam da smo se svi skupa odmakli od takvih toksičnih razmišljanja. Dinamo je klub svih svojih navijača, a borba za demokraciju i izbore podrazumijeva i pluralizam mišljenja, a ne isključivost prema neistomišljenicima.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Ono što mene neopisivo živcira su reakcije nekih ljudi na loše rezultate u HNL-u kakve Dinamo nije imao od lige za bedaka, kao, imamo naše ljude u klubu pa kog zaboli ak popušimo prvenstvo. Da identične rezultate ima bilo koja druga garnitura pljuvali bi ih svi od reda i to s pravom. Apsolutno podržavam priču dinamovog proljeća, ali ljudi ako imate poražavajuće rezultate onda će vas se kuditi i rešetati.
  • Crni86
    6.4k
    Ono što mene neopisivo živcira su reakcije nekih ljudi na loše rezultate u HNL-u kakve Dinamo nije imao od lige za bedaka, kao, imamo naše ljude u klubu pa kog zaboli ak popušimo prvenstvo.Keyser Soze

I nije veliki problem ali da dode hajduk i odigra fenomenalnu sezonu pa osvoji titulu ili da dode rijeka i odigra fenomenalnu sezonu i osvoji titulu. A ne da raspadnuti hajduk ima 6 bodova ispred nas uz utakmicu manje i da ce nas vrlo vjerojatno varazdin sutra prestic. Ljudi predstavljaju kao da je sve oke da smo 5. u ligi sa budgetom koliki imaju valjda rijeka, hajduk i osijeka zajedno. Kao da je normalno da dinamo 3 utakmice za redom ima po jedan udarac u okvir na utakmici. Kakav mentalitet … pravi sampionski….

Ljudi ne zele gledat dugorocno, da svakim prijelaznim rokom mi svoju buducnost sve vise i vise upropastavamo. Zbog upravo toga smo tu di i jesmo danas.

Edit . Na drugoj temi je kolega @Paggini to lijepo objasnio pa samo da prenesem ovdje:

“ Zakon velikih brojeva ne funkcionira kad jedna ekipa ima budzet od 60 milijuna eura, silu pojačanja, igra Ligu prvaka, a druge dvije ekipe krpaju kraj s krajem sa jednim ili nijednim pojačanjem.

Da prvenstvo osvoji hajduk ili rijeka koji su nekom magijom al pari Dinamu po parama, pojacanjima ili necem trecem, onda da. Jebiga.

Ali da prvenstvo osvoji OVAKAV hajduk ili OVAKVA rijeka, to je potpuna sramota uprave i od toga ne treba bježati.”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.