Kako je zamišljen odnos odbor- uprava? — The Undertaker
Koja je sad uloga uprave s obzirom na osnivanje ovih odbora koji su pokrili sve bitno? — Dudu 9
Vidim i Sakoman je u odboru. Zar nije on glavin igrač koji je muljao sa stolicama? — gledatelj
I meni su minus Vedriš, Gregurić i Sakoman, ali vjerujem da postoje dobri razlozi zašto su unutra. Veliki plus i za najavu četvrtog odbora, za sponzorstva, tu ekipu isto čeka veliki posao. — rioda
Da se ne lazemo, svi znamo da oni imaju utjecaj gdje imaju i da mogu pomoći u važnim pitanjima za budućnost kluba. — Pop corn
Ok, ali Vedriš već 40 godina drma i hara s HDZ prijateljima, godinama ga se ovdje pljuje i sad bi opravdanje trebalo bit zato jer imaju utjecaj?
Sorry, ali "utjecaj" meni nije razlog da ga se nagradi odborom. Bježimo od tog utjecaja godinama i sad da se vratimo tome mi nema smisla. Nadam se da postoje bolja objašnjenja od tog "utjecaja". — austrijanac
Meni i dalje je. Pljujemo po HDZ i Hajduku i onda uzmeš takvu osobu poput njega u odbor.
No dobro, živi bili pa vidjeli. — austrijanac
Nažalost istina, dok nekima smetaju jedni, drugima će smetat neki drugi, nadam se da nebude bilo niti jedne politike ili stranke u klubu. — Nolifer
Ne moraš se slagati s nekim da bi poštivao tuđe mišljenje. — austrijanac
Nažalost istina, dok nekima smetaju jedni, drugima će smetat neki drugi, nadam se da nebude bilo niti jedne politike ili stranke u klubu. — Nolifer
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.