• don
    16.8k
    Prošli put je problem bio taj što je gospodin ovdje podijelio link za postavljanje pitanja putem aplikacije,Papastrumf

zar je netko na forum postavlja link?
  • austrijanac
    8.4k
    Prosle godine da, bilo divlje ovdje, ljudi debili klasika
  • NitkoBitan
    33k
    Prenesite nam ak cujete nesto zanimljivo i korisno :smile:
  • mali M
    8.9k
    Inače, meni je Kova skroz izgubio povjerenje da može probuditi momčad.. Nitko od nas ne traži smjenu Kovačevića jer nemamo x bodova. Problem je što igre nemamo, loš man managment, nezna raditi rotacije, srušio je formu cijeloj momčadi, nema autoritet, loše vodi utakmice, loše odluke oko izbora momčadi (neva, lisica bek, ktc bek,), ne davanje prilika mlađima kad je prilika (da, vukovar je prilika za dat priliku Jakiru malom ili Mikiću)... Ma ono..
    ALI... Ovaj nastup Bobana mi je dao mir i povjerenje. Jednostavno presiguran stav da zna šta radi i da stanemo na loptu.. Ne vjerujem da je Kova i dalje taj, ali mi se čini da Boban definitivno je taj kojeg smo zazivali..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.