• prefontaine
    11.3k
    za VG13 sam glasao ja i još 482 tovara. Ja sam se vodio strukom, dok sam svoja uvjerenja i želje kanalizirao preko radova gospodina Mirka Marića te Donis Ltd iz Meksika.
  • vlatkomarkovic
    4.4k

Imaš pravo zapravo…. Nikako da ovdje krene pozitiva, gdje će tamo…
  • NKDZ86
    10k
    Ja sam se vodio strukom, ničim drugime — prefontaine

a dinamovštvinom, asfaltom i urbanom pričom ne??
  • Šteco
    2.1k
    za VG13 sam glasao ja i još 482 tovara. Ja sam se vodio strukom, ničim drugime. — prefontaine

Htio sam dodati i oni koji su iz zajebancije to stisnuli, jer se radi o nebitnim anketama. Ali, takvih je malo, te u pravoj anketi sumnjam da bi se navijač dinama "vodio strukom" u ovom slučaju.
  • Paggini
    100k
    Nikako da ovdje krene pozitiva, gdje će tamo… — vlatkomarkovic

Prijatelju, ti si toliko bio potresen, kao i mi svi ostali zapravo, da ni ne vidiš koliko od Bobanovog proglasa, pa Plenkijevih i Tomičinih zaokreta ovdje ima pozitive i koliko se raspoloženje diglo.

Samo sad pizdimo na ove jebene arhitekte jer nas je strah da oni ne krenu se kurčiti ovim i onim, jel. Ali i to je pozitiva, mrzimo zajedničkog neprijatelja, pa jel ima ljepše stvari za jednog Hrvata i dinamovca!
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Ja sam stvarno malo sagledao struku i kada opet pogledam sve skupa, fkt mogu reci, ali bez ikakve zajebancije…. Evo spreman sam priznati da sam bio u krivu i da sam previše naglo reagirao i kada malo bolje pogledam sve, siguran sam da mi je sad VG13 rad top 85 od prijavljenih…. Fkt nije najgori…
  • vlatkomarkovic
    4.4k

Ima, poraz Hajduka…., ali da, ako nas ista na Zoni može sve galvanizirati onda je mržnja prema drugima :rofl: :heart:
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Meni je zanimljivo kako Plenković već dvaput u zadnja dva medijska istupa/objave stranke gura rušenje Maksimira prije samog novog natječaja, odabira projekta.

Prije godinu dana uvjeravani smo kako Kranjčevićeva neće biti naša Rujevica jer se mi nećemo maknuti sa Maksimira do trena kad svi preduvjeti za gradnju novog Maksimira ne budu ispunjeni, projekt odabran i papirologija spremna.

Sad se odjednom priča o tome da će Maksimir izgubiti licencu čim se Kranjča izgradi, da će se Maksimir odmah rušiti, a mi još ne znamo idemo li u novi natječaj, hoćemo li birati između pristiglih radova novi projekt i koliko će uopće cijeli proces trajati.

Iako sam stava da se maknemo s Maksimira čim se Kranjča završi, smatram da trebamo imati nekakve sigurnosne mehanizme da nas u ovom nadjebavanju politike ne bi fino izigrali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet