stavit će Bandić stolice na onu stazu za bicikle i napraviti najljepši stadion u regiji :cool:kranjčevićeva isto upotrebljiva — Kwedi
Za UEFA takmičenja je pitanje što će biti sa licenciranjem. Maksimir skoro sigurno neće dobiti licence a stadion u Osijeku još neće biti završen. Ne vjerujem da će zbog korone UEFA srozati kriterije licenciranja stadiona za LP i EL. To bi značilo da bi Dinamo trebao registrirati Poljud ili Rujevicu. — SAS1987
Mislio sam na to da će biti na stadionu igraći, uprave kluba, ljudi iz UEFE, security, treneri itd. Nisam mislio da će se igrati pred navijačima. — SAS1987
Ja bih radije išao u Ljubljanu nego Osijek. Poljud da ni ne spominjem. Ako već maštarimo, jel. — Mr Blue
samo jedno pitanje, ak neko zna - ne pada mi na pamet koji su klubovi rušili stadion i gradili ga na istom mjestu? — Kwedi
Jedino je pitanje kako bi to izgledalo preko granice. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.