• Aggro
    727
    Emocije uglavnom upravljaju političkim stavovima. Zato ovdje i imamo paralelu između Tomaševića i pedofilije, koja nemoj se ljutit kolega, ali nema apsolutno veze s ničim.
  • xavier
    12.1k
    Inače, ne znam je li netko već ovdje pisao, ali zanimljivost ovih izbora je da je stric kandidata HDZ-a inače dugogodišnji visokopozicionirani član SDP-a BiH. Čak je bio i predsjednik federacije.

Za to je vrijeme otac kandidata Možemo! aktivni HSP-ovac, a stric mu je glavni tajnik biskupske konferencije BiH.
  • deda
    40.7k
    Otac kandidata Možemo podupire Škoru.
  • xavier
    12.1k

Ne, nisam to napisao. Njegov otac je više puta izjavio da iako njih dvojica imaju neka različita stajališta, on apsolutno podržava sina i da je siguran da bi bio odličan gradonačelnik.
  • Neki tip
    21.3k
    Za to je vrijeme otac kandidata Možemo! aktivni HSP-ovacxavier

Pisalo se kako "za ručkom ne pričaju o politici", da ostane mir u kući. :)

Inače, to je zbilja rijetkost.. dobar dio hrvatske aktivističke ljevice ima puno "očekivanije" obiteljsko porijeklo - urbana zagrebačka-splitska-riječka socijalistička srednja-viša srednja klasa, često otac ili djed oficiri JNA, mješoviti brakovi.

Da se razumijemo, ovo ne navodim u nekom pejorativnom smislu, već naprosto kao fakt.
  • deda
    40.7k
    Ne, nisam to napisao. Njegov otac je više puta izjavio da iako njih dvojica imaju neka različita stajališta, on apsolutno podržava sina i da je siguran da bi bio odličan gradonačelnik.xavier

Ma to sam ja pročitao jučer.
  • masacusec
    6.2k
    Ali će glasati za sina.
  • xavier
    12.1k
    Još jedna zanimljivost ako netko nije ulovio. Često se priča o Troskotu kao o bivšem nogometašu što je i bio, ali ni blizu tako dobar kako on to sad želi predstaviti (ne mislim time ništa loše o njemu, svakako je jedan od normalnijih i poželjnijih kandidata za izabrati).

No kandidat HDZ-a Darko Filipović bivši je košarkaš, svojevremeno je igrao i na SP-u kao član jako talentirane generacije s Tomasom, Ukićem, Markotom, Perićem, Pašalićem, Banićem i Kaštropilom.
  • SAS1987
    18.6k
    Od 48.00 dalje o sportu (stadion Maksimir)
    - Srušiti sve i graditi novi stadion u Maksimiru
    - Dinamo bi dobio upravljačka prava na stadion koji bi klub financirao
    - Renovirati i Kranjčevičevu koji bi bio zamjenski stadion i stadion za ostale gradske klubove

Od 52.00 dalje
    Preduvjet je demokratizacija Dinama - jedan član jedan glas (brez toga nema dogovora oko stadiona)

https://www.facebook.com/watch/live/?v=431699718114929&ref=watch_permalink
  • deda
    40.7k
    Meni bi ovo bilo dovoljno da glasam za njega. To je to.
  • Crusades
    18.8k
    Prvi krug za Nađija, drugi mogu za njega zbog ovoga.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Blago ljudima koji vjeruju obećanjima političara 2 mjeseca prije izbora.
  • SAS1987
    18.6k
    2 mjeseca prije izbora.čovjekjogurt

Godinama tako priča.
  • NORTE
    19.6k
    Blago ljudima koji vjeruju obećanjima političara 2 mjeseca prije izbora.čovjekjogurt

Blago ljudima jogurtima.
  • Crusades
    18.8k
    Blago ljudima koji su imali istog gradonačelnika 20 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet