• Oluja
    4.9k
    Hvala mu na svemu i sretno na posudbi. Želim mu da se dokaže i da ga otkupe.
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Sretno Špika :strong:

BC3-A1-E01-4-F1-F-4-E9-D-A4-F9-0-F425-CF523-E7.jpg
  • don
    10.3k
    sritno i da nam se vratiš na lito, jer u rotaciji itekako imaš mista :strong:
  • skener
    1.6k
    Jedno poluvrijeme na mjestu napadača je bilo dovoljno da pokrene interes klubova i dođe do posudbe
  • Jurki
    14.9k
    Špika sretno, natrpaj Olympiacos i pomogni nam za plasman u LP.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Trebamo ugradit buy back klauzulu ako slucajno "eksplodira" tamo :rofl:
  • Mali Zeus
    15.5k
    Špika sretno. Uvijek ćemo pamtiti.. Errm. Ehm.

uglavnom sretno!!
  • luka modic
    697
    Treba ugradit klauzulu "never back"! Iz Dinamovih juniora u Hajduk i izjava da se u Splitu zivi za klub a u Dinamu odrađuje posao,pa onda povratak i ne pružanje apsolutno ničega na terenu,neka njega što dalje od Dinama
  • Eduardo
    22.2k
    moli se da se transfer u Aris izjalovi :pray:
  • quizzy86
    85
    Sretno na posudbi i nadam se tvom ostanku tamo!
  • Dr Hofmann
    2.1k
    Pamtit ću ga po promašaju protiv PAOK-a prošle godine, nek mu je sreće i zdravlja pa da ostvari karijeru u Grčkoj. U Dinamu, kaj se mene tiče je svoje odigrao
  • NVKOD
    2.5k
    Špikić, koliko god da je preživljavao smjene trenera, nikada nije bio standardan član prve momčadi. U Dinamu je već četvrtu sezonu i, iako je imao nekoliko dobrih partija, teško se sjetiti utakmica u kojima je bio igrač prevage. Iako je zahvalan rotacijski igrač, čini se da je dosegao svoje limite i teško da može pružiti više od onoga što trenutno daje na terenu.

Brz je, ima dobar dribling, no u ključnim trenucima jednostavno ne zna kako reagirati, a takve stvari kod igrača s 26 godina teško da se mogu ispraviti. Mislim da bi za njega bila idealna pozicija wingbeka nego krila. Sretno Špika u Grčkoj!
  • Marley
    2.8k
    Pitao me netko ljetos onak posprdno, kad je bila poplava odlazaka... pa mi je bilo zao zbog skoro svakoga...hoce ti biti zao cak i kad Spika jednom ode? Rekoh pa vjerojatno hoce, da.
    I evo zao mi je haha. Kak mi nece biti, osmijeh mi se razvuce na licu svaki put na spomen njegovog imena, Dario Offside Spikic... jos onaj kadar od sinoc kad se molio. Ne zezam se, ozbiljna sam skroz.
    Previse gnjeva je ovdje znalo biti usmjereno prema njemu, a nezasluzeno (nijedan igrac si sam ne daje ugovor niti se sam stavlja u igru).

Puno srece mu zelim :strong:
  • NVKOD
    2.5k
    Sigurno da na zoniAris prate Špikin let i vrijeme kada će sletjeti. Ima da Špika uvali koji gol Olympiacosu.
  • Rama86
    212
    IMG-20240123-WA0049.jpg

Sretno Špika :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.