• Kujtim Shalla
    3.9k
    Ono kad čovjek zna primit loptu poput Maradone . I onda mu mrak padne na oči, doslovno svaki put
  • miro
    5.3k
    Tko god je imalo objektivan vidio je koliko smo stabilnije izgledali kad je Špika ušao, a bome i napravio pat puta dar mar na desnoj strani. Ništa više Istra nije napravila po toj strani
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Mozda je to i logika.. Kad zatvaramo da ide Spikic unutra, a prema naprijed ako mu dode koja pametna je bonus.
  • cibona
    4.3k
    Prije bih rekao da smo stabilnije izgledali zbog izlaska Hoxhe i Ristovskog, nego zbog ulaska Špikića.

Međutim, Špikić je ikona, iskreno se nasmijem kad god ga vidim na terenu. Očito je da će do daljnjega biti prva opcija na desnom krilu iako svi znamo da kvalitetu za to nema, a zašto je to tako, tražite odgovor od našeg SD-a koji već dva prijelazna roka nije sposoban pronaći igrača koji će za klasu biti bolji od njega.

Ja i dalje mislim da je Cordoba u najmanju ruku podjednke kvalitete kao i Špikić, ali ni to nije rješenje koje bi zadovoljilo epitete kluba koji želi biti konkurentan na najvećoj europskoj sceni.
  • CastAway1986
    2.5k
    majstore bolje da nisi se kladio u trajni ban sa @Captain America
    Špikic će i dalje igrati a ostali kad poprave faze obrane možda ga i prestignu..Osobno bih da Cordoba starta a Špikic mu ulazi kao zamjena ali.ocito treneri vide nesto na treningu što mi ne...
  • ZgDLions
    650
    Bilo je zajebancije na tribini kad je ušao, ali da je baš bilo negativnih komentara i nije.
    Uostalom Moha i Špika su puno bolje djelovali od predhodnika, više je tu bilo žara i energije.
  • jedan u nizu
    11k
    Moha i Špikić su jucer bili avion za Rileta i Hoxhu.

Koliko god to apsurdno zvucalo.
  • Keyser Soze
    11.9k
    Meni je on bio top jučer, tehnički 10 puta bolji od Arbera. Špika je vojnik kluba, bez sarkazma.
  • NKDZ86
    2.7k
    Špika je vojnik klubaKeyser Soze
    Al bez naoružanja ili kad ga ima, onda ćorke puca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.