Pa upravo zbog te čudesne sezone sam njih spomenuo, jer iako mi nismo imali neku "čudesnu" sezonu u kojoj smo igrali iznad svojih mogućnosti, igrali smo na maksimumu onoga što možemo, iako može to i bolje dok stasaju mladi igrači. Sad ja ne mislim da mi budemo toliko pali ako nam ode Olmo jer ja vjerujem u Majera i u njemu vidim igrača iste kvalitete. — Dragon1Warrior123
Sad što se tiče razine više, jednostavno trebamo jednostavno popravit skauting i nastavit dovodit igrače poput Katarine i Hajrovića jer se to može, pa dovraga dobili smo obojicu za 0 eura što je puka sreća, ali isto i nije nemoguće. — Dragon1Warrior123
tko zna možda nam postanu osmine ili četvrtine finala EL navika, možda kao i Ajax ponekad iznenadimo u LP. — Dragon1Warrior123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.