evo dat ću ti par primjera, Gorica ove sezone igra dobro jer imaju dobar scouting i imaju ulagača, što je odlično jer to znaći još jedan dobar klub u HNL-u, Osijek može na razinu više čim se riješi problem njihovog "Fergusona" iliti Peteva na klupi, Rijeka se nekako stabilizirala malo i mislim da bi mogli se malo podići ako se nastavi sa promoviranjem mladih igrača. Hajduk je isto se malo stabilizirao i igraju prosječan nogomet, ali uspoređiv sa recimo klubovima poput Spartak Trnave, a mogu i bolje, Slaven i Lokomotiva su klasični, Lokomotiva čak i iznenađuje jer imaju jako dobrog trenera, a Istra će ubrzo nadam se shvatit da trebaju trenera koji nije Cvitanović ili bilo koji drugi Hrvatski trener, i kad dovedu još par pojačanja koja su zapravo pojačanja
I eto imamo jedan jaki DInamo, te više nego nekoliko snažnih momčadi iz pozadine, za razliku od recimo "močvare" u Francuskoj, Portugalu itd. jer i svi oni imaju samo par jakih momčadi i ostale su prosječne — Dragon1Warrior123
e tu ćete me vjerojatno popljuvat, ali ja sam za Lokomotivu, ali ne zato što to podržavam nego samo zato da imamo jednog jakog i stabilnog kluba u HNL-u. A sad koliko je to legalno je druga stvar... — Dragon1Warrior123
1. apsolutno sam protiv besplatnih ulaznica u bilo kojem obliku što sam više puta i napisao — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.