Kad je imao 17 godina bio je veći dinamovac nego ti i ja kao 17godišnjaci zajedno. — Mali dioničar
Dinamovac, uglavnom ja kao dinamovac ni sada, a niti sa bilo koliko godina nebi otišao igrati za tovare, partizan ili cigane. — marcio amoroso
Ne znam kako se mjeri tko je veći Dinamovac, uglavnom ja kao dinamovac ni sada, a niti sa bilo koliko godina nebi otišao igrati za tovare, partizan ili cigane. — marcio amoroso
Koliko god apstraktno bilo za shvatit nekome iz Zagreba, dosta ljudi izvan Zagreba se nije zakačilo na Dinamo ni zbog jebačke omladinske škole, ni zbog izlaznih transfera već nekih drugih stvari. — Tradicija bunta
Ako navijaš za Dinamo ne igraš za Crvenu Zvezdu — Tradicija bunta
Da ne bismo bili previše ostrašćeni gledajući ovu temu kroz Dinamo, svijet je prepun primjera da su pojedini nogometaši ostvarili karijere u najvećim rivalima svojih dječačkih ljubavi. Svi znamo da je Rooney navijač Evertona koji je igrao za Utd. — Mali dioničar
ostrašćeni — Mali dioničar
Ako te arogantni kreten, ujedno i Mamićev kum iz istog odjebe ko zadnjeg psa ideš bilo kud da mu pokažeš da kurca zna... — vjeko1701
Ako te arogantni kreten, ujedno i Mamićev kum iz istog odjebe ko zadnjeg psa ideš bilo kud da mu pokažeš da kurca zna... — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.