• Guinness
    2.6k
    I, na koliko ste bodova? Jel netko u onih famoznih 500?Miro93

Ja ne znam jesu oni normalni i po čemu se uopće ravnaju, meni stoji da imam 5 bodova a paralelno bio na većini unazad 5 godina i dobivao mailove za raniju kupovinu.
  • Miro93
    2.8k
    Sve je to začarani krug. Ne napišu kad kreće prodaja te daju karte kojekakvim udrugama i onda kad se čovjek snađe na drugi način kažu kako nisi kupio preko njihovog portala i eto. Iskreno, ne znam zašto se uopće i trudim toliko trošiti vrijeme i novac na reprezentaciju s obzirom na ovo i općenito očajnu atmosferu na utakmicama.
  • db-izbjeglica
    16.7k
    šta se fakat očekuje navala na utakmcu četvrtfinala lige nacija u parizu, na stadionu za 80 000 ljudi... da se trebaju izvlačiti ti bodovi za vjernost?

mislim, to je valjda 4000 ulaznica!?
    ili pričate za poljud?
  • flexXy
    2.7k

2000 ljudi sa najvecim brojem bodova vjernosti imaju pravo prvokupa ulaznica za sve utakmice, tako da manje vise nema ni ulaza ni izlaza iz tog kluba najvjernijih
  • Miro93
    2.8k

A to je 7,8 bodova?
  • flexXy
    2.7k

Ma rekao bih i vise, gledaju se bodovi u zadnjih 5godina kolko sam skuzio. Meni isto par utakmica nije upisano jer je netko sa drugog profila kupio za mene, nije mi jasno kako im je to nemoguce po OIB-u spojit. Bas me zanima koliko ce dns pustit ulaznica u slobodno prodaju, ne vjerujem vise od 2,3 tisuce
  • KtcGoat
    234
    Izaso popis, objavio bi ga, al ne znam sliku stavit
  • nemapredaje
    4.4k

Pozivanje Sučića nema nikakvog smisla
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    Mislim da je Pjaca na pretpozivu samo iz razloga sto se ne zna hoce li biti spreman, a ne zbog forme.
  • marcio amoroso
    40.1k
    Korektan popis. Drago mi je zbog Fruka, dečko je zaslužio.
  • rioda
    7.3k
    Mislim da je Pjaca na pretpozivu samo iz razloga sto se ne zna hoce li biti spreman, a ne zbog forme.dinamozivivjecno

Onda bi logičnije bilo staviti njega na popis pa ako otpadne zbog ozljede aktivirati nečiji pretpoziv.
  • Omake
    6.2k
    Smolčić novi Mišić
  • Marley
    3.1k
    bas sam htjela reci haha. Ali nece ga moci jos dugo ignorirati.
    Osim Smolcica, ma i Vuskovica bih prije pozvala trenutno nego Pongracica. Koji tek zadnjih tjedana nesto igra. Ni Caleta Car trenutno nije nesto impresivan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.