• Frodo
    65
    Nisam smatrao potrebnim s obzirom na to da piše nešto s čime se većina ovdje slaže. Bar se nadam.
  • Oluja
    4.9k
    ciji god da je clanak, u njemu nije nista krivo napisano
  • NB86
    15.4k
    Marin u prvoj za u21, baturina na klupi
  • Mr Anderson
    9.7k
    Bišćan iz krajnosti u krajnost. Prošlu krenuo sa šest stopera, ovu sa šest ofenzivaca.
  • NB86
    15.4k
    Dade ga marin za 3 0
  • Mr Anderson
    9.7k
    Treba trpat što više. U slučaju da imamo isti broj bodova s Norvežanima, gol-razlika odlučuje.
  • NB86
    15.4k
    Baturina odkad je usao igra izvrsno, upravo dar mar napravio u njihovom sesnaestercu
  • Nolifer
    9.2k
    Jeste Estonija to, al trebalo je to proci. Bravo Biscan! :clap:
  • NB86
    15.4k
    Luta mi biscan, ali na euru cemu vidjet kakav je, ako se kvalificiramo i prođemo skupinu neupitno je kvalitetan koliko se god ljudi ljutili na njegove postave i broj stopera
  • Fanboy
    2.9k
    Pa njegova kvaliteta se pokazuje i dokazuje rezultatima, a s obzirom na tri prethodne utakmice svu svoju kvalitetu je prokockao i još smo odigrali kriminalno loše u vizualnom smislu, ne samo rezultatskom.
  • NB86
    15.4k

Jos uvijek se mozemo direktno kvalificirat ovisno o norvezanima, ili preko dodatnih kvalifikacija. Euro je prica za sebe i bez obzira na to kako smo dosli tamo moze se napravit rezultat.
  • Captain America
    19.3k
    „Bit ću iskren, ja sam dinamovac i ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Bez obzira što je odličan igrač, reprezentativac i što je Hajduku donio dimenziju i kvalitetu. Možda u Dalmaciji je, ali u Zagrebu sigurno nije. Za mene kao dinamovca zvijezde su Oršić i Livaković. Moja podrška uvijek ide njima.“
    Čarli bi mogo brzo na burzu kad ovo Linoladić čuje :sweat:
  • Mali Zeus
    15.1k
    ↪Frodo Molim stavite prije upozorenje da je članak Alačev.The Undertaker

Ja nažalost otvorio.

I brže bolje zatvorio stranicu.
  • maddaddam
    2.9k
    yqj314264ubxkcbg.jpeg

Kakvi bolesnici. Netko se usudio posumnjati u čuda sv. livaje i debili rade anketu o tome
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.