• rokikaciga
    18.8k
    Rodri, Pedri - Yamal, Olmo, Baena - Oyarzabal

Da mi je vidjeti kako ce ovo zaustaviti perisic, kovacic, jakic i perisic
    — fakin

Znam da puno ocekujemo od 37godisnjaka al da igra dvaput odjednom...uh
  • Archangel
    456
    To sam si i ja rekao kada sam vidio sastav. Da je ovo prva utakmica rekao bi ok, interesantan sastav, ali četvrta u tako kratkom roku a Perišić, Modrić i Kovačić igraju koji su igrali previše u zadnje 3 bojim se da će Bilić ući u povijest kao najkraći izbornik repke
  • ShanKu
    2.4k
    Mišič, Beljo i Kotarski imaju trening, zagrijavanje za subotu :sweat: ne smiju se umorit, bravo Bilić!
  • austrijanac
    14.2k
    Meni je ovo katastrofa sastav bez muda.
    Po cemu je Livi zasluzio sve cetiri tekme kad je apsolutno kriminalan bio i on? Da bar jedan golman nije mogao dobit jednu tekmu?

Perja sve cetiri tekme?
    Luka i Kova mozda jesu bili najbolji protiv Engleza, ali su bili i oni propuh ispred dvojice stopera. Kane i Bellingham su mogli radit kaj su htjeli.

Meni je ovo populisticki sastav gdje se opet nadamo da ce nas senatori izvuc.

Sretno momcima, iks bi potpisao odma.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    bolje da ih nema nebi se sastavili s loptom. Okej misic ne moze svejedno igrat, on moze. A kotarskog bi ubilo na golu
  • Thor
    4.5k
    Neka nasih na klupi. Dobro je
  • Dzoni
    8.3k

Protiv ovakvih Španjolaca potpisao bih X s njima pod bilo kojim okolnostima
  • Morgan
    94
    Nadam se da ce Beljo dobiti zadnjih 20 minuta, nek se navikne na travnjak da bude u što boljoj formi za subotu...
  • The Undertaker
    10.4k
    Ovo je spašavanje Bilićeve guzice i jasno da se ide na provjerena rješenja. Siguran sam da nećemo igrati presing.
  • ElDorado
    15.7k
    Provjerena rješenja koja ne mogu trčati. Bilić me užasno razočarao. Stavljanjem Vlašića pokazao je ko je i što je.
  • Nolifer
    15.8k
    Mene i nije previše razočarao, ali me šokerao absolutne stavljanjem Vlašića unutra. Ne znam, tek sad sam skeptičan i sumnjičav oko današnjeg rezultata...
  • dmil
    1.6k
    kakav pljesak kad se Olmo prozivao, svaka cast i spikeri koji je zastao s citanjem imena da pljesak zavrsi
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Ja, osobno, ne znam što se čudite Vlašiću kao pura dreku, pa barem je on moćan i fizički konkurentan. Meni su upitni Perišić i Luka, ne mogu i njih 2 i Kova odjednom, daj Bože da me razuvjere, ali to nije novi smjer, pa guraj Baturinu, Sučiće, Ivanovića...idi na energiju, snagu...a ne znam, daj Bože da taj neki inat pobijedi fizičke manjkavosti
  • Thor
    4.5k
    Dani je :love:
  • prefontaine
    11.5k

Pa kad je pola stadiona iz Hercegovine.

A...
    IMG-20251223-WA0015.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.