• skener
    9.7k
    Prema zadnjim informacijama Germanijaka Slaven Bilić će protiv Španjolaca startati s prvih 11 koji su potpuno iznenađenje. Znalo se da će mijenjati udarnu postavu, ipak su četiri utakmice u nizu, ali ovo je malotko očekivao.

Dakle, prema našim informacijama zadnju liniju pokrit će Smolčić na desnom boku, Gvardiol na lijevom, a stoperi Šutalo i Pongračić. Što znači da Vušković ispao iz prvih 11. U vezi će početi Mišić, Kovačić i Petar Sučić.

A naprijed? Marco Pašalić i Ivan Perišič na krilima, Dion Drena Beljo u špici dobit će priliku ispred Budimira.
  • ElDorado
    15.5k
    Livaković-Smolčić, Šutalo,Pongračić,Gvardiol-Mišić,Kovačić,P.Sučić-Marco,DDB,Perišić
  • Noel
    25.6k
    Dinamo! Dinamo!
  • hardek
    13.5k
    Slaven strateški gurnuo DDBa sa ovim vanzemaljcima, ali ne zna on s kim ima posla
  • Crni86
    25k
    Zanimljivih 11, cak bi reko da mi se svida

Da li u Slavenu napokon dobivamo vrhunskig takticara, gdje ni jedan protivnik nece bit spreman na nas?
  • hardek
    13.5k
    Zanimljivih 11, cak bi reko da mi se svida — Crni86

Meni se jednostavno ne može sviđat ni jedna postava s Pongračićem u zadnjoj liniji. Ništa protiv dečka, ali svaku utakmicu koju sam gledao i za klub i za repku ima 1-2 brain farta po utakmici
  • Droljo
    32.3k

A miško nema?
  • fakin
    6.8k
    Beljo i Misic u prvih 11. Top
  • Logistika
    1.6k
    Luka na klupi. Pa bravo Bilicu da vidimo od cega smo sta smo gdje smo. Idemooo !
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Natrpaj Beljo da te prodamo za 100 miliona
  • Masto
    2.6k
    jos 100 i pada stadion
  • criticus
    9.5k
    Ima rezona igrat s DDBom. On je jedini napadač preko kojeg možeš izać dugom loptom i koji može zadržat igrača na leđima
  • Matija1711
    118
    zasto bati ne igra
  • NerminB
    2.1k
    Hajmo plavi :grin:
  • fakin
    6.8k
    I sta reci? Misic i Beljo danas u prvih 11, a prije 3 mjeseca niti u 26.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.