• Peškaman
    9.6k
    Nejašmić,Segečić su zaslužili bar pretpoziv.
    Imamo tri desna beka (Stanišić,Juranović,Smolčić), desnog beka će pretpostavljam pokrivati Gvardiol i po potrebi Stanišić.
    Imamo Belju,Musu,Budimira,Matanovića,Ivanovića za vrh napada, na krilima valjda Pašalića i Perišića.
    Po meni je cilj Lige Nacija bio pomladiti reprezentaciju i uigravat novu generaciju.
  • vjeko1701
    29.3k
    Kolko će trebati prije nego Bilića nazovu purgerskim agentom?
  • don
    21.6k
    već su. Odnosno da ide Bobanu niz ruku.

koja smo mi jebena sila jebote, svi postanu naši prije ili kasnije.
  • KtcGoat
    7.6k
    U21 ekipu je ostavio Olicu zbog kvala, pozvao je sve napadace da ih odma vidi, Jura ce pokrivat lijevog beka, Gvardiola vise vidi na stoperu

Izvor:Pressica
  • FazeN
    8.4k
    Kako će se tražiti glava Biliću nakon već prvog prozora. Popis smiješan, HNS lovi Segečića, nagovore ga da prebaci državljanstvo i nastupa za Hrvatsku, dečko krene dobro u sezonu pa niti pretpozivMathiasovi Chageri

A dovoljno je bilo ako nemate vremena za gledati presicu, da otvorite bilo koji portal i vidjeli bi ovo:

"Nisam zvao nikoga od mladih (u-21 reprezentativaca), koji će jednog dana, vjerujem, biti nositelji reprezentacije. Dogovorio sam se s Olom (op.a. Ivicom Olićem) da ostanu kod njega jer ih očekuju kvalifikacije za EP."
  • Mathiasovi Chageri
    9.2k
    Evo ti je već tražiš.Mali Zeus

Ja ju ne tražim, samo kažem da smo se žalili na Dalića, isticali nedostatak vizije i pomlađivanja, a sad je eto sve ok ako su Mišić i Beljo unutra. Ovo je zbrda zdola nabacan popis da bi se zadovoljila većina javnosti.

Nitko sretniji od mene ako razvalimo i Španjolce i Engleze i Čehe, ali neke stvari su bile jako vidljive na SP, a mi smo se milimetar pomaknuli od istog popisa i iste vizije.
  • mlinchica
    7.3k
    “Ja Gvardiola vidim kao stopera”
    At last!
    :cheer:

I fino je spustio glasnogovorniku kako si je sam prije pressice pisao sastav stožera, umjesto da su mu to ovi pripremili za press.
    :cool:
  • vjeko1701
    29.3k
    Ja se baš čudim da barem jednog nije pozvao za mir u kući. Barem neki pretpoziv iz pristojnosti. Moram reći da je pokazao dosta velika muda jer ako rezultat neće biti dobar, južnjačka mašinerija će krenut svim oružjima.
  • fakin
    6.1k
    krenuli su vec

FB-IMG-1788773721922.jpg

Kazu da je neviđena sramota da je misic u reprezentaciji, a hrgovic da nije
  • Mali Zeus
    22.1k
    a jebo vas kaj se toliko opterećujete s tim kaj kažu...
  • Warrior
    202
    izgovor mu je glup, rezultati i kvalifikacije U21 reprezentacije su nebitni. Oni su tu da služe A repki, a ne obrnuto.
  • Archangel
    301
    Rekao je da vidi Juranovića kao lijevog beka
  • Brusa
    4.3k
    Mudražiju nije zvao??
  • Mr Anderson
    21.9k
    Mišiću je ovim pozivom odano priznanje i u neku ruku isprika što nije pozivan dok je igrao najbolji nogomet, ove sezone i nije u najboljoj formi. Belju nije mogao ignorirati, čudi me poziv Kramariću koji igra po 10-15 minuta i ima 35 godina. Puno napadača, dosta profilno sličnih, zanima me kako će to raspodijeliti. Ako Livi nastavi sjediti na klupi, a Kotarski bude dalje branio kako je krenuo, možda bi trebalo razmisliti i o promjenu na vratima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.