• ElDorado
    12.1k
    imas pravo. Ionako vec godinama imas osjecaj da HNS zaboli kurac za HNL i da im je jedino repka bitna oko koje se mota hrpetina politicara i raznih uhljeba.
  • vjeko1701
    26k
    Budimiru svaka čast na brojkama u Primeri ali on je u reprezentaciji jednostavno strano tijelo. Ovako iz glave ne mogu se sjetiti nijedne utakmice u kojoj je on baš povukao, imao neki klasni potez ili bio među boljima na terenu. Možda ona prijateljska s Turskom.
  • ElDorado
    12.1k
    Dost dobra mi je ova invertirana spika da ti kakti senatori odlucuju o svojoj buducnosti u repki. Pa valjda novi izbornik odlucuje o tome. Nadam se da je ta klijentelisticka family spika stvar proslosti
  • Kermit
    940
    Budimiru svaka čast na brojkama u Primeri ali on je u reprezentaciji jednostavno strano tijelo. Ovako iz glave ne mogu se sjetiti nijedne utakmice u kojoj je on baš povukao imao neki klasni potez ili bio među boljima na terenu. Možda ona prijateljska s Turskom.vjeko1701

Da, jednostavno to nije to. Može ući, pomoći, ali nije za startera i nositelja.
  • KtcGoat
    6.5k
    Krama mi djeluje kao lik za kojeg se ne bi cudio da sam ode nakon ovog sp-a
  • Jos-Optimus
    11.6k
    Najviše me nervira ta spika kako je Budimiru forte igra glavom...jbt, pa i protiv Portugala je dobio centaršut kao rukom donesen, a on ju pukne glavom kao ja kad sam bio klinac na treningu kad je na onoj špagi previsoko zavezana lopta. Jedino dobar kad uđe, a za to sada imamo mlađe. Repkin Kulenović
  • Jurki
    26.5k
    Nadam se da je ta klijentelisticka family spika stvar proslostiElDorado

Rekel bi Presvetli.. "am naj biti deca".
    Sve ostaje u family.
    Uvijek su senatori sami odlucili kad je kraj, a ne da ih je XY izbornik maknuo.
    Nebu ni sad drugacije.
    Dapace, zanima me dal je u povijesti ikad neki "onaj koji je zaduzio Hrvatsku" bio maknut iz kruga reprezentacije po dekretu izbornika, a ne svojevoljno?

Sve ce ostati isto, samo ime i prezime koga ce se hrackati drugacije.

Sjaše kurta, da uzjaše murta.

Ionako vec godinama imas osjecaj da HNS zaboli kurac za HNLElDorado

Da samo osjecaj?
    Cinjenice su brutalne. Osvajac kupa dobije sitnis, kolko 40 tisuca eura. Samo na kartama za finale su zgrabili 50x vise.
    O prvaku da ne govorim.. na stranu tv prava.. al savez hnl klubovima jedino kaj zna dati su kazne zbog pirotehnike.
    I kak da klubovi daju premije za ikakve trofeje kad su nakon takve jednadzbe u minusu?
  • KtcGoat
    6.5k
    Sve ce ostati isto, samo ime i prezime koga ce se hrackati drugacije.

Sjaše kurta, da uzjaše murta.
    Jurki

A da umjesto toga da vec krenemo srat po nekome ko jos nije dosao damo priliku i podrsku, mislim da ne bi bilo lose
    Ako je cilj napredak, a ako je cilj srat po necemo samo da se sere onda ok :smile:
  • rioda
    17.3k
    Dapace, zanima me dal je u povijesti ikad neki "onaj koji je zaduzio Hrvatsku" bio maknut iz kruga reprezentacije po dekretu izbornika, a ne svojevoljno?Jurki

Badelj mi pada na pamet
  • Danko
    3.3k
    Hrvatska nažalost nikad nije imala izbornika koji bi po kvaliteti bio ekvivalentan kvaliteti igrača.
    I vidim da i neće tako skoro
  • Jurki
    26.5k
    A da umjesto toga da vec krenemo srat po nekome ko jos nije dosao damo priliku i podrsku, mislim da ne bi bilo lose
    Ako je cilj napredak, a ako je cilj srat po necemo samo da se sere onda ok
    KtcGoat

Ako dođe Bilic ili neki drugi izbornik koji je nekaj napravio u trenerskoj karijeri.. ja cu se prvi posipati pepelom i reci da sam pogrijesio. Najmanji problem.

Ali s obzirom da su šuškanja o Olicu sve glasnija i glasnija, da se vec slavi naveliko odlazak Šafarića u u21 reprezentaciju.. onda je kristalno jasno da dobivamo šegrta na klupi A reprezentacije.
    Ocekivati da ona hadezenjarska fukara na celu Saveza napravi nekaj konkretno i pametno je iluzorno. Njemu se jebe kak ce to sve skupa ispasti.. on bu tu tak dugo dok ide... a poslije koga jebe... moze biti i potop.
    Pa je taj govnar ukinul druge momcadi.. i to samo zbog brige za buducnost domaceg nogometa i reprezentacije.
    Samo su bitna europska i svjetska prvenstva. Kak se bu kasica napunila i al bu dosta za "janjetinu i prčetinu posutu štaub šećerom"
  • Jos-Optimus
    11.6k
    ne razumijem ovo...Ćiro, Tomislav Ivić, Otto Barić i Mirko Jozić su vrhunski treneri. Neki od njih su imali užasne generacije i izvukli su maksimum. Bilić, Kovač, pa na kraju i Dalić s brutalnim rezultatom...rekao bih da nismo imali lošeg izbornika osim Štimca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.