• Zg123
    3.7k
    Mozda smo spori, ali s Vlasicem cemo biti i tromi
  • ElDorado
    11.9k
    Mozda smo spori i tromi, ali smo najbolji kad je najteže.

Zanima me kako ce HRT analiticari obrazložiti opravdanost ovog sastava. Dalić je s njima na treninzima, on zna najbolje.
  • blue heart 72
    3.6k
    Rekel sam sam sebi da ne budem više ništ komentiral repku tak dugo dok smo unutra, ali ako je ovo istina da Pongračić opet starta, da bu Sučić na krilu....onda je ova anomalija čak i za poniznog Dalu previše.
    Jedva čekam kraj SP-a i nadam se kolektivnom odstupanju kako Dale, tako i senatora
  • Zagi
    17.9k
    Vlašić u prvoj...
    Bilo bi uistinu shodno da mu to bude zadnja odluka na klupi.
  • Omake
    18.3k
    Taman vidio sastav

• IstinaZaDinamo
    2.6k
    Prije nego pogledamo jos jedno mucenje/remek djelo naseg strucnjaka mislim da je jedna stvar prosla nezapazeno, a dokaz je kako se lako "manipulira" ljudima uz pomoc netocne statistike/nepotpunih informacija.
    Protiv Paname je komentator rekao kako je to bila 17. utakmica Dalica koju vodi na svjetskom i da je upisao 10 pobjeda te kako je to odlican rezultat i svasta nesto....

Kao prvo, to je bila 16. utakmica, drugo od tih 10 "pobjeda" samo 5 je bilo nakon 90 minuta (Nigerija, Argentina, Island, Kanada i Maroko), jedna na produzetke (Engleska) i 4 na penale (Danska, Rusija, Japan, Brazil). Dakle, jedna jedina pobjeda nakon 90 minuta u knock-out fazi i to protiv Maroka.

5/15 = 33% postotak pobjeda nakon 90 minuta prije Paname
    10/15 = 66% ukupni postotak pobjeda prije Paname

Ako dodamo i europska prvenstva, dobijemo jos gori ucinak

1 pobjeda, 3 remija i 2 poraza
    1 poraz nakon produzetaka od Spanjolske

14 faking posto pobjeda na euru.

7 od 23 utakmica je pobijedio na prvenstvima, jer pobjeda u produzetku ili na penale po meni nije relevantna. Malo je reci da covjeka prati sreca, pogotovo sto se tice svjetskih prvenstava.
  • austrijanac
    11.7k
    Vlasic i Moro su mi od pocetka višak na ovom popisu, bez obzira na dobru sezonu Vlasica.

Decko nema definiranu poziciju, pogotovo za nasu repku, te sad mices Baturinu, koji cvate na desetki, na krilo da bi vjezbao svoju mentalnu gimnastiku.

Uzas. Ak je istina naravno.
  • miro
    9.1k
    Sve to stoji i daleko od toga da ljubim lik i djelo Dalića, ali turnir je turnir i tu se gleda do kud si došao i što si napravio. Na tragu ovoga sto si napisao su svi oni koji Hrvatskoj općenito osporavaju rezultate i uspjeh u nogometu, a uspjeh je složit ćemo se ogroman. Nek odradi ovo prvenstvo i nek odjaše u suton, to je ono čemu se nadam
  • Jos-Optimus
    11.3k
    3-0, Baturina, Budimir, Kramarić
  • jakov1
    1.6k
    Da te pitam kao forumskog eksperta, ima li ova ekipa kvalitetu da odigra Spanjolsku taktiku iz 2012.? Svi najbolji igraci na teren, nebitno koja pozicija. Ja sam to zagovarao za prosli Euro - golman, svi ball playing stoperi u zadnju liniju, ostalo veznjaci i ugusit igru dok se nesto slucajno ne otvori.

Jer ova postava mi je negdje na tragu toga.
  • Omake
    18.3k
    da je 2012 vjerojatno. Ali danas se puno više i brže trči.
  • mlinchica
    6.5k
    Imamo lažne bekove, 6ice, 10ke, krila i špice.Dzoni

Polivalentna ekipa, svi mogu sve.
    Očekujemo križanja između bekova, krila i veznih, dijagonalno i paralelno. Ganci neće znati kaj ih je snašlo.
    A Livi će dugu nabacit Budimiru, 1:0 u 92. min, Ante zabija, prolazimo.
  • lukaoj
    280
    Ali ja stvarno ne razumijem zakaj Petar Sucic na krilu ili desetki, pa daj bar onda Pasalica stavi jebote...
  • ZG plavi 01
    406
    Baturina je i protiv Engleza igrao lijevo krilo/poluspicu. A mozda i Vlasica stavi na krilo jer je to igrao za repku. A mozda ce obojca, jedan lijevo, jedan desno, a Pero na zadnjeg veznog, a i kad pogledas kretnje protiv Paname, drugo poluvrijeme kad je Perisic otisao na beka, Baturina je igrao lijevo krilo isto.
  • Nogo
    11.6k
    FB-IMG-1782585839661.jpg

Dalić i njegovi eksperimenti :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.