• Crusades
    14.3k
    ovaj put ne :smile:
  • Navijač Dinama
    9k
    Znači stoperi Caleta-car i Vida.. oh bože.
  • marcio amoroso
    39k
    Ja ne znam šta ti točno imaš protiv Vide, ali da netko tako hejta igrača koji je prije svega srčan i svaki put ostavlja zadnji atom snage ne pamtim.
    Naravno da Vida nije na nivou iz Rusije, ali je i dalje jedan od 5 najboljih hrvatskih stopera. Osim toga je legenda, a o odnosu prema legendama bi se imali štošta naučiti od drugih. Švabe jednog Dietera Eiltsa, Christiana Wörnsa ili druge i danas gledaju kao bogove jer su osvojili euro 96. Kod nas se Vida pljuje nakon 3 lošije tekme u jebenoj ligi nacija.

Ja osobno stvarno općenito ne mogu razumjeti toliku razinu hejta i negative na apsolutno sve.
  • Dudu
    2.6k
    A Caleta-Car je u ovom trenutku bolji stoper od Lovrena, tako da me raduje ova kombinacija, moglo bi to dobro izgledati.
  • Nolifer
    9.2k
    Hrvatska nogometna reprezentacija definitivno odustaje od kampa u St. Andrewsu! Naši reprezentativci će se za utakmice Eura pripremati u Hrvatskoj.

Razlog su stroga pravila zbog korone koja su na snazi u Škotskoj. U slučaju da se pojavi samo jedan pozitivan slučaj u reprezentaciji, cijela bi momčad trebala ići u karantenu, a Češka i Hrvatska nisu htjeli pristati na te uvjete pa su otkazali kamp u Škotskoj. U igri su Zagreb, koji ima 90 posto izgleda za kamp i Rovinj, na koji otpada deset posto.
  • Navijač Dinama
    9k
    Postava U-21 protiv Španjolske:

Šemper-Bradarić Gvardiol Vušković Šutalo-Babec- Moro Franjić Majer Ivanušec- Musa
  • flexXy
    2.5k
    Rekao Biscan da cemo ih napasti a stavi 3 zadnja vezna.
  • Keyser Soze
    11.7k
    Lovren ipak ide na Euro
  • marcio amoroso
    39k
    Došao sam pred kraj poluvremena pa ne mogu o tekmi, ali u sažetcima sam vidio one akcije Ivanušeca. Luka je pravo blago, baš blago.
  • Keyser Soze
    11.7k
    A čitam baš po portalima komentare tovara kako Ivanušeca treba vadit van i uvest Biuka :sweat:
  • NB86
    15.4k
    Moro danas lose igra.
  • Keyser Soze
    11.7k
    Moro već duže vrijeme loše igra.
  • Mali dioničar
    16.6k
    Ne igra loše nego ima tu poziciju polušpice gdje protiv ovakvog protivnika loptu možeš vidjeti isto ko i mi - na televiziji. Meni je sasvim dobar.
  • marcio amoroso
    39k
    A čitam baš po portalima komentare tovara kako Ivanušeca treba vadit van i uvest Biuka :sweat:namodi grebza

Ti imaju žestok poremećaj u glavi. Ivanušec jedini uvijek opasan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.