• Jaro
    12.1k
    meni je ovo sportskija izjava i stav nego - "paaa, velik je uspjeh sto sm opce ovdje, cilj je proci skupinu, a poslije sto Bog da...."
  • Batigol
    172
    mislim da znamo kako ljudi/momcadi,sa takvim izjavama na kraju zavrse...
  • Zagi
    17.8k
    Nije ispalo loše za Valinčića.
    Nek se ekipa hrabri, to je sport.
  • ElDorado
    11.6k
    S obzirom da ćemo izgleda igrati 3-4-2-1 pitam se kaj bi moglo poći u krivo?
    - Vušković igra centralnog stopera, neiskusan s dosta grešaka u postavljanjima (nije moja izmisljotina dosta trenera to reklo) odmah u vatru
    - Wing back s lijeve strane naš najopasniji napadač, 37 godina, trošit ćeš ga nemilice na velikoj vrućini. Na Perišića ide njihov najopasniji dribler Saka
    - Wing back s desne strane Stanišić po vokaciji bek-stoper, godinama igra u klubu s 4
    - Zadnji vezni veteran 41 godina, drugi povratnik iz nezgodne operacije, godinu dana bez ritma ozbiljnog nogometa (argument pozna engleske igrače?!)
    - Sučić nikad igrao 10. Valjda je ideja da on i Baturina dupliraju krila u defanzivi.
    I tako cijeli taj sustav uvježbavan na jednoj prijateljskoj tekmi.
    Patit ćemo prvo poluvrijene žestoko. Napadači će biti daleko,
    bit će žešća bunkerica. Ak preživimo valjda ćemo preći na 4 i pokušati nešto napraviti prema naprijed.
  • Pacho
    18.2k

Stadion je klimatiziran
  • GOAT
    8.1k
    Dalic je puzao da bi Bubista hodao
  • ElDorado
    11.6k
    znam ali ipak….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.