• Zagi
    19.2k
    Nije ispalo loše za Valinčića.
    Nek se ekipa hrabri, to je sport.
  • ElDorado
    15.3k
    S obzirom da ćemo izgleda igrati 3-4-2-1 pitam se kaj bi moglo poći u krivo?
    - Vušković igra centralnog stopera, neiskusan s dosta grešaka u postavljanjima (nije moja izmisljotina dosta trenera to reklo) odmah u vatru
    - Wing back s lijeve strane naš najopasniji napadač, 37 godina, trošit ćeš ga nemilice na velikoj vrućini. Na Perišića ide njihov najopasniji dribler Saka
    - Wing back s desne strane Stanišić po vokaciji bek-stoper, godinama igra u klubu s 4
    - Zadnji vezni veteran 41 godina, drugi povratnik iz nezgodne operacije, godinu dana bez ritma ozbiljnog nogometa (argument pozna engleske igrače?!)
    - Sučić nikad igrao 10. Valjda je ideja da on i Baturina dupliraju krila u defanzivi.
    I tako cijeli taj sustav uvježbavan na jednoj prijateljskoj tekmi.
    Patit ćemo prvo poluvrijene žestoko. Napadači će biti daleko,
    bit će žešća bunkerica. Ak preživimo valjda ćemo preći na 4 i pokušati nešto napraviti prema naprijed.
  • Pacho
    21.4k

Stadion je klimatiziran
  • GOAT
    9.5k
    Dalic je puzao da bi Bubista hodao
  • ElDorado
    15.3k
    znam ali ipak….
  • Twisted1
    1.2k
    Stadion je klimatiziran — Pacho

i zatvoren. Bit će unutra 25 stupnjeva. Alibi je vrućina.
  • KtcGoat
    7.9k
    Stigli u Dallas
    Hrvatska-nogometna-reprezentacija-stigla-je-u-Dallas-popri-te-svoje-prve-utakmice-na-ovogodi-nj.jpg
    Hrvatska-nogometna-reprezentacija-stigla-je-u-Dallas-popri-te-svoje-prve-utakmice-na-ovogodi-nj-1.jpg
  • Oluja
    7.4k
    Bišćani.net:
    "Kako su objavili organizatori, u srijedu će na košarkaškom igralištu “Bigram” u Bihaću biti organiziran javni prijenos susreta između Hrvatske i Engleske, koji se igra u okviru grupne faze Svjetskog prvenstva 2026. godine. Ovim događajem Bihać simbolično „uzvraća“ Zagrebu na podršci koju su hrvatski građani pružili reprezentaciji Bosne i Hercegovine tokom njenog nastupa na Mundijalu."

Bihać je neka druga dimenzija što se tiče odnosa prema Hrvatskoj. Živim u blizini granice i tamo sam relativno često pa to mogu potvrditi iz prve ruke.
  • criticus
    9.5k
    Bihać je neka druga dimenzija što se tiče odnosa prema Hrvatskoj. — Oluja

Postoji jedna jako bitna stvar, ratna povijest Bihaća je drugačija od ostatka Bosne, pogotovo središnje Bosne. On je branjen zajedničkim snagama Hrvata i Bošnjaka. Nebi uvlačio rat u priču al čisto info konteksta radi.
  • Oluja
    7.4k
    Imam osjećaj da bez obzira na ratna zbivanja u koja sam upućen Bihać tradicionalno više gravitira Hrvatskoj i Zagrebu nego Sarajevu. Možda nisam potpuno u pravu ali vjerujem da nisam niti u krivu.
  • Dinamosaur
    3.6k
    malo off topic, ali jel 'Taxi Edo' živ? Žuti kombinezon i kapa..
  • Pacho
    21.4k
    Definitivno su gravitirali otprilike Bakar-Senj podrucju gdje ih se prije ~25 godina cesto moglo vidjeti kako dolaze autobusima da bi plivali u pamucnim gacama i grudnjacima. Divan prizor.
  • Oluja
    7.4k
    znam na koga misliš ali nisam ga već dugo vidio pa ne znam.
  • Dinamosaur
    3.6k
    mozda mislis na ~35
    ovak sad dolaze srbi, rumunji i ostali nesvrstani njihovi dobro stojeci brazilci
  • NerminB
    2k
    Nije.. prije nekoliko godina je umro.

I to je istina. Bihac je uvijek bio grad koji je vise naginjao ka hrvatskoj i zapadu nego sarajevu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.