• Jos-Optimus
    13.6k
    i Ola protiv Švicaraca u prečku s 2 metra
  • FazeN
    8.9k
    Na temelju čega si to zaključio? Ja sam siguran da Vušković neće biti u momčadi kada se igra s 4 iza. — Papastrumf

Nažalost pričamo o Zlatku Daliću, nema taj kičmu i muda ostaviti igrača od "100m" na klupi
  • ZG plavi 01
    625

buraz, do prije 3 mjeseca ga je prepustao u21 repki, pravi izbornik bi ga vec davno uveo u ekipu pomalo, a ne ponovio istu gresku kao i sa Gvardiolom. Nije mi se dojmilo do sad kao da voli Vuskovica.
  • Krizy
    76.9k
    Rodica došla do prvog i drugog pogotka za reprezentaciju u svojoj drugoj utakmici :cool:
  • KtcGoat
    7.9k
    Ekipa je stigla

fifaworldcup-Croatia-is-here-World-Cup-Vatreni.jpg
  • jedan u nizu
    19.9k
    Ne znas je li odijelo, trenirka ili pidzama.
  • Paggini
    99.4k
    Za kog smo radili fantastičnu kapsulnu kolekciju ako momci neće nosit
  • Droljo
    32.2k
    Meni izgledaju cool :love:
  • Hnlovac
    8k
    Čudi me da Gvardiola nisu zadrzali za ispitivanje
  • Oluja
    7.4k
    Gvardiol izgleda ko Moharrami
  • Mali Zeus
    22.2k
    Na temelju čega si to zaključio? Ja sam siguran da Vušković neće biti u momčadi kada se igra s 4 iza.
    On jedino može igrati kada igramo s 3 iza.
    — Papastrumf

Ne znam, tako mi se čini. Nisam siguran da ima smisla mijenjati stopere ovisi o tekmi, tj. micati tako dobrog igrača iz momčadi. Kad smo 3 iza Gvardiol treći stoper, kad smo 4 lijevi bek, a Vušković Šutalo ostaju.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Najboljeg stopera na svijetu ili jednog od najboljih na svijetu jebes na beku. — Jurki

to ti je zato kaj si Dalić misli ako Pep stavlja Gvardiola na beka zašto ne bih i ja. Slažem se i za Šutala, nije u nekoj formi, a ni ovi ostali nisu nešto, ne ulijevaju neko povjerenje veliko. Musa je jedno veliko ništa, gust promet mala zarada. Tko zna, možda neki od napadača i zabije koji gol.
  • Droljo
    32.2k
    Slažem se i za Šutala, nije u nekoj formi — Mali Zeus

Pa onda ga vrati u formu utakmicama kao modrića, kovačića, gvardiola ili ne vrijede ista pravila za sve...
  • dinamo u srcu
    3k
    Ovu generaciju prati sreća i vjerujem da možemo dogurat daleko. Modrić igra svoje zadnje SP i siguran sam da će ekipa zbog njega odigrat izvan svojih mogućnosti i opet dogurat daleko.
  • Efes Pilsen
    17k
    Igrao je i zadnji EP, pa nije bilo dovoljno..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.