• Crni86
    21.9k
    Repka veterana…. Bas zgledaju ko dinamo prosle sezone. Fali tu trke, inteziteta, mladosti.

Nemos ti s kovom koji nije igro pun k i modricem od 35 godina u veznom redu. Jbga. Meni je zal pere sucica kojeg se trosi na desetki… idealan igrac za zamjenit broza, idealan
  • NitkoBitan
    36.9k
    Cekamo Fackea da nam ocita bukvicu jer je ipak sve u najboljem redu!

Faking raspala Belgija...
  • ElDorado
    11.3k
    Meni je Kovačević odlican cijelu sezonu
  • rioda
    16.6k
    Očekujem teški raspad na SP. Nama još igraju starci, svi su brži od nasKeyser Soze

A ovi koji nisu stari su gotovo svi relativno tromi, nemamo uopće brzih igrača.
  • hardek
    10.2k
    E da je jedan Luka Stojković na poziciji Sučića. Pozicija kao izmišljena za njega
  • Roky
    69
    Uff kako sam ljut
    Ovaj Musa pojma nema se kretat kao box napadac
    Stojkovic umjesto Sucica i spustis Sucica di je Kovacic puno brze bi bilo
  • GOAT
    7.9k
    Jos mi uvijek nije jasno što Musa ima a da Belji nedostaje. Nikad necu preci preko toga
  • ElDorado
    11.3k
    Ne znam kaj bu bilo za 10 dana ali onaj ko ne vidi da je ovo užas od igre bez igre ne znam kaj gleda. Napunio momcad veznjacima koji se sudaraju u sredini, nemamo sirine ni brzine.
    Baturina klasa iznad svih ali nema s kim igrati pa se mora zabijati u trojicu. Uglavnom totalno bezveze.
  • mlinchica
    6.3k
    Kaj Sučić Pero igra? Nisam baš uspjela popratit 1. pol.
  • Xpert1992
    626
    Spori smo ko blato. Nemamo ni krila ni bekove, no dobro, grupu bumo vjerojatno prosli.
  • Hebimir Strašni
    241
    Kaj je najgore Matanović je još veći "panj". Musa bi mogo čak i na silu zabit koji gol, al' DDB je za oba doktor.
  • ElDorado
    11.3k
    igra ali potpuno krivu poziciju
  • Roky
    69
    Ma ja se bojim i grupe!
  • crophantom
    4.7k
    poziciju koja bi savršeno legla Stojkoviću.

Znam da kod Dalića Modric i Kova moraju startati, ali jedna od te 2 pozicije bi meni bio Pero Sucic. Ionako ni Modric ni Kova nisu za 90 minuta
  • bluemagic
    1.3k
    Nogomet nikad brzi, a mi nikad sporiji i bez krila stizemo :rofl:

Da je bar Petko u ikakvoj formi pa da makar primi i ostavi ovim veznjacima ovako necemo zabiti 5 golova na cijelom SP
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.