Ovako, u HNS-u su dva mjeseca imali informaciju da imam ponudu Njemačke. Ja sam osobno to javio jednom direktoru. — Eduardo
Olić nije dolazio, koliko sam ja upoznat. Ne znam koja je njegova uloga, ali preko treće osobe mi je prenio da ću u ožujku biti pozvan u A reprezentaciju, dakle u ciklusu otvaranja kvalifikacija za SP u Kataru. — Eduardo
Ove sezone nisam imao nikakav kontakt s osobama iz hrvatske A reprezentacije i nitko me nikada nije zvao iz HNS-a. Prvi put s Dalićem sam razgovarao jutros, kada je izašla vijest da sam se odlučio za reprezentaciju Njemačke. — Eduardo
inscenirao onaj nepotrebni crveni iz razloga što je već tada imao te planove s Njemačkom da ne mora doći u ožujku, pa onda navodna ozljeda za Englesku a nakon toga igra za Stuttgart nakon četiri dana, itd... — Baneki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.