• Mathiasovi Chageri
    7.5k
    Zamisli da su umjesto čačića postavili Mourinha ili AncelottijaDroljo

Čačića je jedna stativa djelila od izbacivanja Portugala i otvorenog puta prema finalu Eura, u periodu kad je reprezentacija bila doslovno najveća prčija i kad je naš bivši izvršni dopredsjednik praktički u St. Ettieneu stajao pored terena i vikao tko treba i tko ne treba igrati te kako treba igrati. Mislim da je jedino gora atmosfera oko reprezentacije od Čačićeve bila ona Štimčeva.

Razmišljati o tome da bi se umjesto Čačića angažirao Mourinho ili Ancelotti je ravno SF-u, jer ne postoji niti teoretska šansa da bi HNS ekipa angažirala bilo koga tko nije bio izbornik na daljinski. A ovaj kojeg su angažirali je čak vodio reprezentaciju solidno, a samo nas je Bog spasio protiv Finske da ga maknu, pa su igrom slučaja doveli Dalića.
  • Droljo
    25k

To i govorim cijelo vrijeme.
  • Jurki
    22.7k
    ali opet te pitam, zašto je to bitno i mjerodavno za bilo što?db-izbjeglica

Velim da je kao izbornik napravio posao.
    Ali govorim da je kao trener los.
    Te bu njegova sljedeca destinacija pokazala koliko zapravo zna.

Evo samo primjer.. da je Modric protiv Danaca promasio 2 penala a ne 1 i da je Subasic obranio u toj tekmi samo 1 penal manje.
    Mi bi ispali, dal bi to promijenilo percepciju njega kao izbornika tj njegovu kvalitetu?
    Otisao bi kuci kao gubitnik zbog 2 situacije na koje on ne moze nikako utjecati.

U ligi nacija koja nije bila bitna prve sezone smo kasirali ko na autoputu..
  • rokikaciga
    10.7k
    Kao osoba tesko govno, ali kao izbornik je nadmasio sva ocekivanja. U isto vrijeme veselim se da ga ne moram vise gledat, a opet me strah kog ce dovest za izbornika..
  • Droljo
    25k
    strah kog ce dovest za izbornikarokikaciga

Kak je i red; olića! :strong:
  • db-izbjeglica
    19.9k
    Zamisli da su umjesto čačića postavili Mourinha ili Ancelottija... Možemo samo zamišljati jer se desilo nije a niti bude. To velim, nikad probali nismo...Droljo

misliš li da na uspješnost reprezentacije u nogometu utječe i kompatibilnost igrača i izbornika?
    misliš li da je slučajno što svjetsko prvenstvo nikada nije osvojila momčad sa izbornikom strancem?
    misliš li da je slučajno što je europsko prvenstvo u samo 1/17 slučajeva osvojila momčad sa izbornikom strancem, a taj slučaj je ionako anomalija sam po sebi (pričamo o grčkoj).

moj dojam je da izbornički i trenerski posao u nogometu nije isti, bit ću čak slobodan i reći da nije ni pretjerano sličan. igranje za klub je (većinom) posao, igranje za nogometnu reprezentaciju nešto sasvim drugo i vrijede sasvim druga pravila. mislim da je kod nas to još i posebno izraženo, zbog našeg specifičnog mentaliteta.
  • db-izbjeglica
    19.9k
    Velim da je kao izbornik napravio posao.
    Ali govorim da je kao trener los.
    Jurki

ali zašto je to bitno?
    sve i da je istina, kog briga? sve i da nije istina, kog briga?

relevantno je skoro kao da kažeš da je loš nogometni menadžer, sportski direktor ili oružar.
    nebitno je jel bi bio i dobar izbornik meksika, japana ili norveške - čovjek je već 8 i nešto godina izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, jako uspješan izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, najuspješniji izbornik u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije i to je to.

otići će jednog dana, doći će novi izbornik, doći će nove generacije igrača, al ono što je napravio sa hrvatskom reprezentacijom ostaje.
  • miro
    8.4k
    Samo nek ode čim prije, napravio je vrhunski rezultat koji vjerojatno vise nitko nece ponovit, ali nek ode u UAE uzme lovu i oslobodi nas svojeg mesijanskog pogleda i retorike
  • db-izbjeglica
    19.9k
    Samo nek ode čim prije, napravio je vrhunski rezultat koji vjerojatno vise nitko nece ponovit, ali nek ode u UAE uzme lovu i oslobodi nas svojeg mesijanskog pogleda i retorikemiro

ovo je poštena retorika!

smeta mi kao čovjek i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.