• ZGBhoy
    1.7k
    ja bi Htjeo znati tko njega gura.

Al sada realno ljudi, Dal ima Hrvatska nekog ozbiljnog napadača osim Krame i Brune mada mi ide Kramina sebičnoat na živce?!
  • Dudu
    2.6k
    Moglo bi bit nešto od Hajdukovog malog Ljubičića
  • deda
    34.5k
    Al sada realno ljudi, Dal ima Hrvatska nekog ozbiljnog napadača osim Krame i Brune mada mi ide Kramina sebičnoat na živce?!ZGBhoy

Nema :groan:
  • Bosna86
    11.9k
    Ja bi pohvalio naseg Franjica... Jedan od momaka kojem sam predvidao Lokomotivu kao vrhunac karijere do momka koji moze pokriti 4-5 pozicija i to dosta uspjesno...
  • marcio amoroso
    38.9k

Ja sam ga gledao naprimjer na utakmici protiv Hajduka 2. Tek tada vidiš da je klasa i kako treba izgledati, i posebno ponašati se igrač koji dođe iz prve momčadi.
    Bartol je definitivno dečko koji će biti nosioc Dinama sljedećih godina.
  • Crusades
    14.3k
    Polivalentan, zahvalan, pouzdan i skroman igrač. Maksimalno uvijek odradi kaj se stavi pred njega.
  • Dudu
    2.6k
    Lik je bio kapetan svih mlađih selekcija Dinama, vjerujem i kapetan mlade reprezentacije u sljedećem ciklusu. Nije to slučajno
  • Navijač Dinama
    9k
    Bartol je definitivno dečko koji će biti nosioc Dinama sljedećih godina.marcio amoroso

Bit će , samo da ga radi tuđih interesa ne prodaju prije vremena.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    franjić je vrhunski talent. fizičke predispozicije su brutalne, a vidi se da je dečko 100% na zemlji, mentalno spreman, ne boji se nikoga. trebalo bi se dogoditi nešto vrlo gadno da ne postane vrhunski nogometaš.
  • Nolifer
    9.1k
    Kramarić zbog ozljede gležnja propušta utakmicu protiv Malte
  • Bosna86
    11.9k
    Portugal dobio Englesku
  • Crusades
    14.3k
    Sve 4 ekipe mogu proći dalje. Nama bi najviše pasala pobjeda Portugala, onda nam je i x dovoljan protiv Engleske.
    Može se zatvorit krug sa 3 ekipe po 3 boda i krug 3 ekipe sa 6 bodova.
  • Bosna86
    11.9k
    Možemo ispasti s pobjedom i proći sa porazom... Genijalno
  • Crusades
    14.3k
    Pa sad ti znaj kako igrat :lol: :lol:
  • Neki tip
    21.3k
    Nama bi najviše pasala pobjeda Portugala, onda nam je i x dovoljan protiv Engleske.Crusades1986

I sa Xom Portugala, nama je X dovoljan..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.