• Jurki
    20k

Mislil sam do veceras da bi Baturina mozda mogel igrati u danasnjem Dinamu, ali ova utakmica me totalno uvjerila da nebi.
    Ne igra u klubu, umjesto da ore teren protiv ovih amatera, da se i kroz repku dokaze da treba igrati vise.. on totalno nezainteresiran, spor ko blato.

Ftopili smo ga Talijanima ekstra.
  • Noel
    16.4k

Bradarić nije skoro ni jedan ubačaj pogodio od njih jedno 15. Očajan je bio. Ne znam koju si utakmicu gledao ali je bio očajan.

Kad si spomenuo Farske otoke oni su liga prvaka za Gibraltar. Imaju 12 bodova i igraju solidan nogomet.
  • mlinchica
    4.1k
    IMG-9352.jpg

Di je Gibraltar igrao :chin:
  • Xpert1992
    50
    Pazi ti moras Modrica ubacivat da potvrdis pobjedu da ne bi ovi amateri ti neku krumpircinu uvalili. Ali bar je komentator otkrio fenomenalnog desnog beka. Nije bez razloga on stup obrane na desnom krilu u Orlando Cityu.
  • rokikaciga
    6.2k
    7.8 na sofi. Inace nisam neki od te sofe ali ovo samo potvrduje sta su moje oci vidjele.

3/10 centarsuti
    88% tocnih dodavanja
    1/1 uklizavanja
    Nijednom nije predriblan

Ne znam kaj ste vi gledali ali meni je bio pozitivan. Aktivan, pametno vise manje odigrao. Centarsuti su mu ostri, na peterac. Jebote na kog ce centrirat, Baturinu Majera ivanovica i Fruka?

Sansa Majera je dosla jer je Bradaric napravio presing, prakticki asistencija za drugi gol
  • Jurki
    20k
    Smolcic se sigurno osjeca ko debil. Jedini desni bek u ekipi.. a njegovu poziciju igra igrac koji to valjda nikad nije igral u zivotu.
  • NitkoBitan
    32.2k
    3/10 centarsuti
    88% tocnih dodavanja
    1/1 uklizavanja
    Nijednom nije predriblan
    rokikaciga

Moji statsi protiv klinaca na skolskom uz napomenu kako vise puta tocno ubacim... i ne uklizujem po betonu.

Nebitno kako igras protiv amatera iz Gibraltara...
  • rioda
    10.8k
    Meni je isto Bradarić danas bio ok jer u usporedbi sa Sosinim centaršutevima, on bar otprilike gađa opasan prostor, ponekad završe u bloku, ali to je valjda normalno. Imam osjećaj da Sosa ima samo niske centaršuteve ili balone koji prelete sve igrače
  • vjeko1701
    19.8k
    Seti se same kak su igraci s Farskih Otoka vozili Sosu ko budalu na terenu.Facke

A ko bi Bradarića okretao ovu? Gribraltarci koji su dva put prošli centar?
  • Xpert1992
    50

Apsolutno.

Mada sam vise mislil na cinjenicu da je Valincic vec dvije godine najbolji desni bek lige al nemre decko dobit ni poziv na poziciji na kojoj smo ocito deficitarni.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Utakmica koja je pokazala (prvom meni) da bi s drugim izbornikom/ trenerom to bilo par postotaka bolje i ljepše. S tim da ovaj očito dobro drži atmosferu i redoslijed dužnosti u momčadi i to mu se vraća rezultatski. S boljim trenerom bi potencijalno bio problem ega ili nekog samouvjerenja da se može drugačije i bolje, pa zauzvrat možda bojkot od strane vrhuške momčadi (nije da se nije događalo nikada u povijesti).

Veliki sam Dalićev kritičar, ali pitam se, tko je to oduševio večeras i u svim ovim utakmicama a da je inače u drugom planu? I čiju bi poziciju eventualno ugrozio? Za mene u kontinuitetu (od ovih rubnih) najviše pruža Marco Pašalić. Direktan je, konstantno pokušava nešto iznuditi, ima lijepu lijevicu i mislim da može ovoj ekipi dati nešto, pogotovo u kontekstu te sjajne noge s kojom dobro centrira ili gađa izvan 16. Bradarić i Sosa mi nisu na beku dali ništa manje od Gvardiola kojeg tratimo na toj poziciji, tako da bi osobno tu volio vidjeti njegov povratak na lijevog stopera.

Možda će odraditi neke sitne korekcije do Svjetskog (po meni se zna sve 100% osim golmana i prvog napadača), ali generalno imamo to što imamo i možemo na to mrtvilo i dosadno kruženje igrati s većinom ekipa na turniru. Vjerojatno nikako ne možemo primirisati Englezima, Francuzima i Španjolcima, dok smo s ostalima (naglašavam na turnirskom sistemu) al pari. S tim da nisam pratio Brazil i Argentinu odavno.
  • rokikaciga
    6.2k
    Stvarno si naporan koliko si jebeno negativan non stop.

U Premiershipu je prosjek 18% tocnih centarsuteva.

Dojadio si i Bogu i narodu sa negativom. I sta je najgore neopravdanom negativom.
  • Noel
    16.4k

3 od 10 ubačaja. To je dobro? Doslovno je svaki put fulao ubacaj ali ova amaterska obrana je njegovog očajnog nabijanja u peterac ili napravila sama sebi problem.

Ni jednom nije predriblan? Pa kolko puta ga je uopće nego probao predriblat od ove smiješne reprezentacije Gibraltara?
  • rokikaciga
    6.2k
    ↪rokikaciga

3 od 10 ubačaja. To je dobro? Doslovno je svaki put fulao ubacaj ali ova amaterska obrana je njegov fulani ubačaj napravila sama sebi problem.
    Noel

Da. To je jebeno odlicno jer je nekakav prosjek 18%.
  • Noel
    16.4k

Prosjek gledaš u modernom profesionalnom nogometu ili prosjek protiv ekipe konobara i pekara iz Gibraltara?

Možda nije dečko tolko loš ali je danas bio očaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.