• duksy
    447
    Gledaju kartu i osobnu.
    Čak su i u Portugalu protiv Gibraltara nam to gledali.
    Stavili su ovu komplikaciju s aplikacijom zbog preprodaje karata.
    Ovako je to sad dosta u manjem obujmu.
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    kupio karte drugim osobama, a vidim da ne mogu prebaciti svoju kartdin

Putem aplikacije na koju si zaprimio ulaznice možeš svaku zasebno prebaciti na mail adresu kome želiš
  • din
    1k
    ne mogu, piše mi "Neprenosiva ulaznica" - i išao sam čitati, ja koji sam s svojim računom kupio kartu, jedna karta je strikno na mene i ne mogu svoju poslati nikome
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Tako je, svi podaci prilikom kupnje moraju bit tocni za svaku kupljenu ulaznicu. Jedini nacin za prebacit je kontaktirat odjel za ulaznice s obrazlozenjem i osobom koja bi trebala ulaznicu dobit. Ja nisam mogao na Cesku u Osijek pa sam tako prebacio bratu kartu.
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k

Aha, nisam skužil da govoriš samo o jednoj/svojoj ulaznici...da, nju se ne može prebacivati, barem ne redovnim putem...ja sam mislil na situaciju kada istovremeno kupiš više karata za sebe i druge, onda nositelj može prebaciti.
  • din
    1k
    javio sam se na , i odgovor je bio "nije moguće prebaciti, lp"
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Kada si se javio? Mislim da pise da se dozvoljava samo familiji i slicno.
    Mislim ideja je nacelno ok i rekao bih da smanjuje mogucnosti preprodaje, ali mislim da ima prostora za napredak. Mnogi takvi sustavi imaju opcija povezivanja clanova do neke granice i onda oni izmedu sebe mogu dijelit ulaznice.
    Mislim da bi to bilo ok jer ono, rijetko tko samo s familijom posjecuje utakmice. Stavi ekipu do 5 clanova s mogucnoscu izmjene tipa nakon godine dana.
  • din
    1k
    jučer sam kupio, i kad sam vidio da ne mogu prebaciti, sam se odmah javio. Zapravo jesmo rodbina, malo daljna, rodbina s Njemačke stigla, i sad nas 3 ide na tekmu, 2 karte su dobro ime, a tu jednu ne možemo prebaciti.. To je zapravo tata od osobe koja ima dobro ime, tako da ne vidim razlog da nas ne bi pustili, ako će gledati osobne..
  • Neron53
    2k

Znam da je to normalno, samo skrecem pozornost onima koji me uvjeravaju da su kod vec dobili.
  • din
    1k
    provjeri si sad aplikaciju, trebao bi ti biti aktivan i qr kod svima
  • Neron53
    2k
    Pa imam...nemam ja problema a tim. Ne pratite upise ljudi. Neki su tvrdili da su sve dobili odmah poslije placanja ulaznica.
    Sto se tice ulaska na tudje karte, ovaj rotirajuci kod se ne moze skrinsotati ali se moze fotkati i jasna fotka ce proci na skeneru.
  • Z brega sam
    70
    Jel ovaj QR isti cijelo vrijeme? Imam dojam da se promijeni nakon nekog vremena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.