• The Undertaker
    10.3k
    Oni su poslodavci. Pa obrana se i zasniva na premisi da nisu mogli krasti sami sebe. Svi službeni organi kluba su to i potvrdili. To bi im još i moglo proći u žalbenom postupku. Ono što im, valjda, neće proći je način na koji su to radili.
  • xavier
    12.1k
    Oni su poslodavci. Pa obrana se i zasniva na premisi da nisu mogli krasti sami sebe. — The Undertaker

Molim te ne trolaj.

Oni nisu vlasnici kluba tako da nisu nikako "krali sami sebe". Ne pada mi na pamet 2020. s nekim raspravljati o tome.
  • Baneki
    812
    A možeš oštetiti i svoju vlastitu tvrtku iako si 100% vlasnik.
  • xavier
    12.1k

Apsolutno, ali nisam htio dodavati daj dio jer mi je uvreda uopće spominjati to u konktekstu Mamića i Dinama.
  • Kwedi
    3.9k
    Netko bi kontrirao, jel sve po zakonu?

Da li 100 ljudi iz Skupštine, IO-a, NO-a i Uprave koji na temelju najvažnijeg dokumenta kluba, same sebe biraju te imaju drugačija prava u odnosu na neke lajbeke po forumu?

Zakonski njihovo pravo sudjelovanja je aktivno, naše se svodi na dobivanje usb-a, zastavice za retrovizor ili popusta u fan shopu što je pičkin dim.

U prijevodu, naše je da odlučujemo o klubu, a vaše je da navijate.

U tom kontekstu, oni jesu 100% vlasnici kako veli Undertaker, a mi svi možemo lajati na mjesec i sekirati se je li to legitimno ili moralno.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Lijepo je da i dalje pita mamu za mišljenje pa na temelju toga izgradi i svoje. :up:
  • Tom Hanks
    5.8k
    Vrijeđanje je samo u obliku psovki?
    Kako je xavier rekao vrijeđa na drugaciji nacin i to se iznova i iznova ponavlja.Kriteriji za sankcije su gotovo nikakvi.
  • Bosna86
    13k
    Cilj Zone je da okuplja ljude, a ne da netko od nas ovdje glumi policiju... Brise se tek u slucaju teskog vrijedjanja i tjt... Napisao sam gore, samo preskocite njegove upise i idete dalje
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Udem u zonu, vidim nova tema “Dinamo-Wolfsberger” u kom. samo Mamic lik je jebeni rak. Al ja cu kom nadolazecu utakmicu. Mislim da su puno jaci nego sta im ime govori, ova 4 gola u gostima nizozemcima su dovoljan znak. Nako sam misljenja da cemo uzet ova 3 boda. Sta se tice ankete u vezi prolaska grupe, jako tesko nadam se da cu pogrisit sa ovim zadnjim.
  • Eduardo
    30.9k
    Evo jučer pričam s mamom, došli na temu Zambate. Kaže nikad ju nije zanimala povijest, samo sadašnjost i budućnost kluba. — Majki2111

Registriraj mamu i baku na forum ili ih više ne spominji. Ne zanima nas što misle sve dok pišeš u njihovo ime.

BTW - osobno očekujem još jedno mučenje. Sve do sada odigrano ide u prilog tome. Zoranova povijest utakmica po grupama je samo još jedan dodatni razlog za pesimizam.
  • Infinity
    21.6k
    Dobit cemo 1-0, imam neki osjecaj.
  • Bosna86
    13k
    3:0, Austrijanci su prosječna ekipa koja je uzela bodove na sreću i podcjenjivanje
  • The Undertaker
    10.3k
    Ja isto mislim da će biti mučenje ali sa sretnim ishodom. Zavaljati će nam jednu kontru ili penal i onda ćemo ih stizati čitavu utakmicu. 2:1 za Dinamo.
  • deda
    48.5k
    Dobra stvar je da igramo s njima u trenutku kad su nam pokazali svoju snagu pa ne bi trebali biti opušteni i neorezni.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Nadam se da će im se ponoviti prošla sezona, također su polučili veliku pobjedu u gostima. Gladbacha su dobili 4-0 vani i kod kuće su protiv Rome igrali 1–1. Usporedivo sa ova dva rezultata, razlika je jedino sto su prošle sezone prvo igrali u gostima. Ovaj dvomec koji sada igraju protiv nas su igrali protiv Istanbul Basaksehira i izgubili obje. 3-0 u Istanbulu i 1-0 kući. Očekujem da se tako nešto ponovi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.