• Carrasco
    7.3k
    3,7% osvojenih bodova na gostovanjima... Čestitke i od mene!
  • Neki tip
    21.4k
    3,7% osvojenih bodova na gostovanjima... Čestitke i od mene! — Carrasco

Bitan je trend.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Možda ga krene.
  • NORTE
    27.9k
    Zoki ima apsolutnu moć u Dinamu. Dovodi koga želi, podaje koga hoće. On je najodgovorniji za svaki rezultat. Kao i za igru momčadi. Za ispadanje od Fradia, za neigru protiv Feyenoorda, itd. Ne kreira mu momčad Miško kao šampionskom Keku.
  • Neki tip
    21.4k
    Ne kreira mu momčad Miško kao šampionskom Keku. — NORTE

Miško se nikad nije pravio da posebno dobro razumije nogomet. Bar ne na stručnoj razini. Mislim, zato, da Miško osim kad je riječ o lovi, nije puno pametovao oko slaganja momčadi.

Šampionsku Rijeku slagao je Srećko Juričić kao sportski direktor i Kek kao trener.
  • Kwedi
    3.9k
    Pa dobro, šampionsku Rijeku su indirektno složili i Zdravko i Zoki sa šleperom igrača :smile:
  • Neki tip
    21.4k
    napisah pa izbrisah taj dio.. ;) čisto da ostane jasan odgovor na mišljenje da je riječ o Miškovom slaganju ekipe.

Ali da, slažem se s tobom.
  • The Undertaker
    10.4k
    Ako me sjećanje ne vara, u šampionskoj Rijeci nije bilo puno bivših igrača Dinama i Lokomotive (Andrijašević, Maleš). Dinamo im je logistički pomogao u početku, da se dignu na određeni nivo bez puno ulaganja.
  • NORTE
    27.9k
    Mamić ih je najprije ostavio u ligi, dao desetak igrača pa domaćinstvo superkupa. Ti igrači su posljedično doveli do rezultata i novca od Uefe i transfera.

Šampionsku Rijeku slagao je Srećko Juričić kao sportski direktor i Kek kao trener. — Neki tip sa Zapada

Poanta je da je Miško odlučivao o novcu, koga će se prodat a koga platit. Ostali su samo predlagali igrače za dolazak, bili plaćeni da vode momčad na terenu. Zoki odlučuje sve, odgovoran je za svaki rezultat i svakog dovedenog i prodanog igrača.
  • Ali
    2.7k
    Ako zanemarimo kaj je slab na lovu (to je ceata ljudska mana), tj. nikad dosta...
    A pricamo o treneru, po meni ispodprosjecan trener.
    Sam si je kriv sto nije bolje poslozio stozer, on se zeli igrati managera engleskog tipa, a nema team za to. Tu moras imati 5-6 specijalista koji ce gristi 10 sati dnevno. On se okruzio poslusnicima i priprema i vodjenje je na razini '80 , na galamu, a to je davno proslo.
    Sreca pa u hnl nema prave protivnike.
    Sad cete me napasti, ali meni ni Bjelica nije bio neko cudo, ima odlican stozer, ali sam Bjelica ima zelju biti u centru paznje, imao je dobrih dapace odlicnij utakmica, ali uzivo sam ga gkedao i na mucenju od nogometa po meni na previse utakmica.
    Moj favorit je jednog dana da Niko Kovac dobije priliku i to ugovir na 5 godina, tada bismo proljece igrali pod normalno i to sa velikim sansama
  • Zambatine škude
    5.2k
    Ako zanemarimo kaj je slab na lovu (to je ceata ljudska mana), tj. nikad dosta... — Ali

Biti slab na lovu uopće ne mora biti mana. Biti slab na tuđu lovu je već druga priča.
  • NORTE
    27.9k
    Bio ili ne bio na klupi rezultat od sutra je njegov. Čovjek drži sve vezano oko momčadi, odlasci, dolasci, sastav...
  • Neki tip
    21.4k
    Moj favorit je jednog dana da Niko Kovac dobije priliku i to ugovir na 5 godina — Ali

Misliš možda da Dinamo dobije priliku od Nike Kovača? :)

Meni je Dinamo najveći, ali čovjek koji je na klupi već 3. kluba liga petice, teško da čeka "priliku" na klupi našeg Dinama. :)
  • xavier
    12.1k

Da, nije ni Bjelica neki trener za Dinamo i treba nam puno bolji...zašto stati na Kovaču? Allegri i Pochettino su slobodni. Zapravo zašto ne pokušati preoteti Kloppa Liverpoolu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.