slažem se, ali je od tada prošlo 13 mjeseci?
iskreno, meni nije jasno zakaj se ljudi neće cjepiti.... ali to sam ja....moji svi bliznji su(i djeca) cjepljeni...o penzicima da ne govorim.... i nitko nije zavrsio ni u bolnici — reziser
Pusti ljude na miru, Njhova je stvar hoće li se cijepiti ili neće — Papastrumf
Upravo tako. Nije COVID jednako opasan za osobu od 25 godina, od 45 i od 70. — markoli
Glede procjena od 6-9 mjeseci - to su bila početna nagađanja. Nova istraživanja govore da je prirodni imunitet bolji i dugotrajniji od cjepiva: https://hr.n1info.com/znanost/istrazivanje-pokazalo-da-prirodni-imunitet-na-koronu-stiti-vise-nego-cjepivo/ — markoli
Ako je ovo istina, a s obzirom na velike brojeve sada onda bi, nadam se, sljedeće godine situacija trebala biti puno bolja jer će em biti cijepljenih em veliki broj onih koji su preboljeli. — Mali Zeus
Ako je ovo istina, a s obzirom na velike brojeve sada onda bi, nadam se, sljedeće godine situacija trebala biti puno bolja jer će em biti cijepljenih em veliki broj onih koji su preboljeli. — Mali Zeus
To je neka logika. Recimo na serološkom istraživanju u Norveškoj početkom godine samo 3% ljudi je imalo antitijela (vjerojatno zbog lockdowna itd.), a kod nas 25-30%. Tako da taj faktor treba uzeti kada se govori o tome koliko je neka zemlja procijepljena ili nije. Sramotno je da se dnevno troši x milijuna kuna na PCR testove, a da se ne može financirati studija koja bi vidjela koliko % ljudi ima antitijela. Donosimo mjere, strategije bez kvalitetne podatkovne podloge. — markoli
Ja sam i prebolio i cijepio se, valjda imam tih antitijela puno. :D
Izvadit ću ta antitijela, baš me zanima koliko ih imam. — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.