Ne razumijem štp je tu nelogično. Kanada ne priznaje Sputnik i ljudi se dolaze cijepiti cjepivom koje Kanada priznaje. Da moraš ići u Rusiju i da oni ne priznaju ništa osim Sputnika trebao bi ići u Srbiju cijepiti se. — The Undertaker
Još fali samo početak izgradnje kampa za oboljele od korone gdje se mogu "sustavno izolirati". — og1986
A je li vam i dalje na snazi zabrana ulaska bilo gdje osim u trgovine koje prodaju hranu bez covid putovnice? — xavier
Nisam siguran ali vjerojatno nešto slično poput prvom lockdownu. Zabrana kretanja izvan svoje općine, zatvorene škole, dozvoljeno samo druženje s članovima obitelji itd. Zabrana na općine (kasnije regije) je bila komedija jer Slovenija ima stvarno jako puno općina. Prijatelj mi živi u općini površine 2km x 2km (ne karikiram) :lol: :lol: Ako si imao nekog posla izvan svoje općine si mogao ići ali si se ipak osječao kao neki mini kriminalac i uvjek možeš naljetiti na nekog nadrkanog policajca.I što bi točno obuhvaćao totalni lockdown? — xavier
mene zanima što bi se dogodilo da se pojavi virus koji po dostupnim podacima ima smrtnost od šta ja znam - 10%? — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.