• Jaro
    9.8k
    Misic je jedini veznjak koji je igrao protiv Varazdina. Mjeriti njegov voljni moment pokraj reprezentativaca je smijesno...
  • Špicpapak
    114
    Steta za slobodnjak, mogao mu je završit u golu ko Ronaldinhov protiv Engleza na svjetskom
  • rokikaciga
    959
    Mi opet igramo bez šestice.
  • ElDorado
    3.3k
    Bez njegasmo izgledali uzasno s njim izgledamo lose.
  • Crni86
    9.6k
    Dosle su ga godine. Vidi se i dalje klasa, ali ne moze sam. Nazalost nije imao nikakvu potporu od mladih kolega Martina i Petra.
  • Paggini
    45.9k
    Koje godine, majku mu jebem??? LIK IMA TRIDESET GODINA
  • ElDorado
    3.3k
    izgleda kao da ima 40 i bas ga gledam poslije tekme jedva hoda
  • javolimtebejako
    2.3k
    LIK IMA TRIDESET GODINAPaggini

da ne purnja i on cigare mozda
  • Crni86
    9.6k
    i ima dosta tesku bolest iza sebe. To sve ostavlja traga na organizmu, prije ili kasnije.

Nema 22 pa da trci za trojicu. Za sebe jos moze odtrcat, ali da dva suigraca jos pokriva, e za to vise nema benzina.
  • Paggini
    45.9k
    Ma dajte me ne jebite, ima 30 jebenih godina, u kojem svemiru je to za "u godinama je..."
  • ElDorado
    3.3k
    Misic sigurno ne moze biti dio igre koju zamislja Boban to sam gotovo siguran. Mozda i eventualno kao neka osmica
  • DiddyGuela
    3.3k
    Njegova primanja prelaze barem 3x onog sto pokazuje u zadnjih sezonu i pol. Daleko je to od onog nivoa na koji nas je navikao prije.

Znaci na ljeto mrš iz kluba ko i ostali uhljebi koji se u kontinuitetu ne mogu nametnut protiv Gorice,Varazdina,Slavena... dosta vise sa zasluznima i legendama.

Njegov lagani pad je poceo jos tamo pri kraju Cacicevog mandata. Od onda do danas toplo/hladno.
  • rokikaciga
    959
    Čovjek bi trebao biti na vrhuncu karijere trenutno. Trideset godina - maksimalno zreo mentalni, tehnički i taktički se ne bi trebao moć poboljšat više..a fizički bi trebao biti najspremniji.

A Miške naš zlatni se raspao kao ratkapa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.