• Guinness
    2.6k
    Sad pogledao snimku, Riletov i njegov golCrusades

Ja bi dodao i Hoxhu, iako idem u offtopic sada. Ali on je doslovno ispao, stao na centru i gleda. Potrčao je kad su bili bliže 16ercu...

Edit posta: Ne, ne dodajem Hoxhu zato što ga je doveo Jakirović ili zato što mi ide ili ne ide na kurac nego zato što sam to vidio svojim očima i moj dojam je takav. Pa da u startu eliminiramo jedno 20ak postova unaprijed.
  • Crni86
    9.1k
    Ja bi dodao i Hoxhu, iako idem u offtopic sada. Ali on je doslovno ispao, stao na centru i gleda. Potrčao je kad su bili bliže 16ercu...Guinness

Hoxha je nazalost defanzivno igrac manje. A i jucer nisi ni primjetio da je uso, kolega je na jednoj temi dobro napiso bolje da je pero bockaj uso pa da probas cenatrsutevima
  • Matija97
    35
    Kojeg je, da prostite, vraga on išao izvoditi slobodan udarac umjesto Baturine?
  • zg041
    304
    to se i ja pitam..misko nije okvir gola od juniora pogodio
  • Paggini
    42.2k
    Al njegov udarac mi je stvarno misterij, kad je došao u Dinamo, prvu i drugu sezonu je fkt imao zajebanu pljucu, zaredao par groznih udaraca početkom prošle sezone što je dovelo do toga da lik nije ostatak sezone udarac uzeo...

Ne znam, ful mi je sve to bizarno.
  • nemapredaje
    4.6k

Ovo i meni jučer nikak nije bilo jasno.

Kaj mu je išlo dobro na treninzima ili kaj?

Fakat čudna odluka.
  • Dudu 9
    594
    https://www.youtube.com/watch?v=x7hpphOx3zQ

Pazite kakav šut na 2:23.
    Zanima me gdje je to nestalo, sada kao da udara lopatom po lopti.
  • ElDorado
    2.6k
    Meni je nevjerojatno da nakon dvije odlične tekme on odigra u nedjelju bez volje, bez želje, bez strasti. Meni neshvatljivo a na korak si da se potpuno priblizis vrhu. Ne mogu shvatiti te igrace.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Gdje je bio taj blesimetar koji je mjerio tu volju? Jeste vi normalni?
  • ElDorado
    2.6k
    pa kad vidis KTC-Mmaee-KTC-Mmaee i duga lopta u bunar, dok Mišić šeće na centru kako bi ti to zvao? Bilo bi lijepo analizirati zadnje tri tekme koliko je bilo povratnih lopti, koliko dugih lopti, koliko posjeda stopera. Osim toga nije ispratio svoh igrača kod gola, zakasnio je. Eto blesimetra
  • Dinamosaur
    2k
    Meni je nevjerojatno da nakon dvije odlične tekme on odigra u nedjelju bez volje, bez želje, bez strasti.ElDorado

Bas suprotno, meni je izgledao kao da je non stop u pogonu. Jedan od najagilnijih.
    Za razliku od recimo Kange cije kretnje su ne videne a govor tijela ko da je dosao bez tijela
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Bilo bi lijepo onda analizirati i situaciju kada je ako se ne varam otišao u prazno na 16 metara i onda se odlično bacio u klizeći i odlično blokirao šut igrača Varaždina. Kod gola nije najbolje reagirao, ali ovdje se vade samo negativne stvari.

Naš pravi i uvjerljivo najveći problem u nedjelju je bila nemoguće užasna realizacija i očajan pristup određenih igrača, a po meni Josip Mišić nije među tim igračima jer je on među onima koji unatoč određenim pogreškama svejedno skoro uvijek daju sve od sebe.
  • ElDorado
    2.6k
    ok mozda sam pretjerao. Ali imao je 75% tocnih dodavanja. Zapravo mozda je bolje reci da se moje cudjenje odnosi na cijelu veznu liniju koja je uvijek nas osnovni izvor problema.
  • Teofil Kateran
    2.1k
    To je istina, ali ova vezna linija iz Varaždina je realno najbolje što imamo, ja bih osobno jedino volio više u nekim situacijama vidjeti Ademija koji će dati borbenosti i Kačavendu koji se trudi, a može jako lijepo odigrati kao npr. kada je u Šibeniku zabio u prvoj polusezoni i općenito kada je pod Bjelicom igrao dosta dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.