• dinon7
    1.1k
    Bilo je pitanje vremena. Valjda je ovo jedini način da Josip odmori. Nerealno je očekivati da će biti svaku utakmicu na top nivou nakon toliko trošenja zadnje 2 sezone.
    Sreća naša pa je ozljeda koja ga je izbacila iz pogona na 2,3 utakmice.
  • Crni86
    4.9k
    slazem se, samo u zadnje vrijeme imamo sve vise takvih slucajeva. I petko, neva pa ademi koji svaku tekmu legne i pokazuje na loze pa sad misic.

Sve u svemu losa situacija za nas. Plus opet vec milijun put ispricana prica sto nemamo zamjenu za misica.
  • Paggini
    26.7k
    Plus opet vec milijun put ispricana prica sto nemamo zamjenu za misica.Crni86

I već milijun put ispričana priča da imamo zamjenu - Kačavenda, Rog, pa i mali Pavić.
  • Crni86
    4.9k
    da se ne lazemo misic nije 6. ali se u zadnjih par godina prilagodio na ti poziciju, a kacavenda i rog su jos manje 6, vec ofenzivne osmice i desetke. Rog moze na 6. odigrat jedino ako uz sebe ima neku defanzivniju 6., nesto slicno kao i ademi, sami to nikako ne mogu.

Pavic je jedini tu koji je ajmo reci zamjena za josipa, ali nema jos ni 3 utakmice seniorske po minutama. Za klub ranga dinama to nije adekvatna zamjena. Pavic je trebao biti u filjali koju nemamo ili negdje na dvojnoj registraciji u drugoj ligi kako bi sakupljao minute. A mi smo trebali dovest pravu 6. koja bi upravo uz batija, peru i miska igrala ove velke tekme, a u hnlu gdje bi bez problema trcao za ademija i baturinu. Ja Pavica cijenim i mislim da je talent, ali da li vi mislite da je normalno da jedan ozbiljni klub koji igra ligu prvaka kao prvo nema ni jednu klasicnu 6. vec se gura misic zadnjih par godina i onda jos uz to kao zamjenu ima juniora sa ukupno 200-tinjak seniorskih minuta od cega je bar pola upisao ove sezone.
  • Dudu 9
    349
    Bilo je utakmica u kojima je Mišić zbog umora bio ispod svoje razine, u takvim slučajevima je Pavić mogao i morao ulaziti umjesto njega.
    Ne bi nam to puno pomoglo sutra jer je protivnik i ovako jači od nas, ali barem ne bi bilo panike koga staviti ako Mišić ne može.
  • Droljo
    9k
    Da su rezultati tu riječ ne bi rekao. Ali ovako raubati iste igrače i ne pobjeđivati u hnl-u mi nema smisla. Mogao sam ja stat na zadnjeg veznog i izgubit od gorice (karikiram) a kamoli kača, rog ili mali pavić. Bezveze
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.