• javolimtebejako
    1.8k
    1. busquets
    2. mišić
    3.rodri

in that order
  • Crni86
    7.5k
    Bio sam veliki kriticar misica, ali danas je bio fenomenalan. Odlican, agresivan, nabrijan.

Upravo takav misic nam je trebao i drago mi je da si me demantirao i dokazao da jos uvijek imas to u sebi.
  • NVKOD
    2.4k
    Itekako se vidjelo koliko nam je Miške nedostajao. Njegova smirenost na lopti i odlična vizija pravi su užitak za gledati. Te njegove duge lopte i dijagonale stvarno su za prste polizati. Kada je u formi, vjerojatno je jedan od naših najboljih igrača.

Ipak, ponekad imam osjećaj da bi se njegova dodavanja mogla opisati ovako: This is either madness... or brilliance. Neki put napuca loptu isprve, bez gledanja, i točno pogodi suigrača, a svi mi kažemo WOW. Drugi put toliko pogriješi da suparnička momčad odmah ima opasnu kontru ili priliku za gol.

Sjetim se koliko je golova znao "pokloniti" svojim riskantnim dodavanjima prema zadnjoj liniji. Na primjer, onaj slučaj protiv Šibenika – krivo dodavanje, Čop zabije, i Čač-mač adio.

Sad se odmorio, napunio baterije, i vrijeme je da povede ekipu prema novom naslovu prvaka.
  • nemapredaje
    4.2k
    Kako se pričalo za Busquetsa vrijedi i za njega.

Gledaš utakmicu ne vidiš Mišića, gledaš Mišića vidiš cijelu utakmicu.
  • Keyser Soze
    11.9k
    Bila je situacija u prvom poluvremenu gdje je Istra napala po strani Ristovskog, išla je oštra povratna, Mišić se vratio i klizećim skinuo loptu s noge Istrinog napadača te je time spasio čisti gol.
  • CastAway1986
    2.5k
    Koliko nam je falio u veznom redu .Doktor !
  • Mali Zeus
    15.3k
    Za 2 koplja bolji od svih ostalih igrača na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.