• NB86
    17.6k
    Sve je to nas omake predvidio nazalost
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Možda deseta koja je kažnjena, ali on takve u HNL-u radi skoro svaku tekmu, samo što jedna Gorica ili Slaven to ne kažnjavaju. Nažalost da to radi, ali ne znam di je tu problem, mora biti neki razlog da mu se to dešava.
  • DiddyGuela
    6.6k
    Igracina sa loptom i u organizaciji igre ali stvarno se sad vec nakupilo dosta kardinalnih gresaka u obrani kroz zadnje dvije sezone. Ne smijes TAKO grijesiti na TOJ poziciji. Ne smijes!!
  • Crusades
    25.4k
    Dobro kazes, ima puno toga vise samo kaj se u HNL-u ne kaznjava.
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Igra ko kad obrambeni igrač igra fenomenalnu tekmu i na kraju kod 0-0 skrivi nepotreban penal i da pobjedu protivniku. Ipak u njegovu odbranu mislim da je sve to do umora. Pa čovjek igra sve utakmice unazad dvije sezone . Jednostavno nije normalno. Možemo se ljutiti do sutra , ali Miško je naš najvažniji igrač. Bez svakog se može ,ali mi nemamo zamjenu za njega .
  • Crusades
    25.4k
    I prvi gol protiv Thuna isto njegov... ne shvaćam da ti se to može dva puta dogodit u mjesec dana.
  • Xpert1992
    921
    Usro je, nema sad tu kaj. Sve je jasno. Bolje nek to zaboravi i sljedeci tjedan probat ne usrat. :grin:
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Možda bi manje griješio na najbitnijim utakmicama, kada recimo bi bio malo odmorniji, samo kažem…..
  • Crusades
    25.4k
    Koliko odmoran moraš bit da u 20. min utakmice ne ispucaš loptu njihovom igraču u noge?

I svih ovih prethodnih 10-15 takvih defanzivnih reakcija u proteklih nekoliko sezona je bilo zbog umora?

I Omakeov graf ili šta već koje pokazao da ima tu slabost u def reakcijama je to računao na temelju umora?
  • Paggini
    95.7k
    Lik je odigrao 7 utakmica na početku sezone, vi cmoljite od prve utakmice da je umoran. Pa nije lik jebeni invalid, dajte se uozbiljite.
  • crophantom
    6.8k
    Nema ono veze s umorom. Kod Misica smo navikli da ima na utakmici 20 briljatnih poteza, al tu i tamo ima neki kojeg junior nebi napravio.
    Doduse danas je skoro imao 2 takva, ali je drugi sam ispravio.

Jbg, pogriješio je, u najgorem trenutku bi reko, to je slomilo utakmicu, ali on sam nije potonuo. Do kraja tekme je opet bio jedan od boljih naših igrača. Valincic je napravio istu stvar pa se nakon toga sa životom nije mogao sastati više.

S tim živiš kad je Miške u pitanju, jer boljeg od njega necemo naci, nije da nismo probali.
  • Crni86
    23.7k
    Netko je naveo da moramo biti ful koncentrirani protiv vikinga, a da je upravo misic zadnjih xy utakmica imao bar jedan poklon za protivnika

Ostatak utakmice savrsen, ali treb vidjet zasto dolazi do tih gresaka.

Meni je danas opcenito falio onaj gard kao protiv Zalgirisa u prvoj tekmi. Svaka polu lopta je isla je u aut ili u kuruzu, a danas smo opet filozofoirali i poklonili protivniku dva gola.
  • Facke
    8.7k
    Takve greske jednostavne nesmes delati. Pa on je na takuv nacin valda 10 golova skrivil, a mogle je biti i vise da su neki drugi te bolse koristili. Prve Thun, das Viking. Pocetek je sezone a nami ovakuv primlen gol more kostati Ligu Prvaka. S negvu gresku se Viking vrnul nazad.

I nema te nikakve veze s umorem. Jedne je briljirati protiv Zalgirisa i Rudesa a druge su tekme protiv Thuna i Vikinga de on ima probleme. I te jednostavne treba prihvatiti. A ne lagati sam sebe.
  • austrijanac
    13.1k

Nista te nisam razumio, a sve sam te razumio.

Krenuo je lose u sezonu, treba to priznat.
  • crophantom
    6.8k
    ova njegova današnja greška nema nikakve veze s kvalitetom protivnika.
    Čovjek je sam, neometan dodao loptu protivniku u noge i to mu se desi i protiv Rudeša.

U ostatku tekme on je u duelima pojeo vezni red Vikinga, apsolutno je odrastao ovakvim protivnicima.

Jedina je razlika što drva u HNLu nisu u stanju iskoristiti te njegove greške koje mu se dese, a u Europi ce te kazniti.

Uz sve to, Josip Misic je i danas bio najbolji i najkompletniji veznjak na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet