• DrRatoljub
    649

To sam i ja mislio. Ali prošao je taj vlak. Kad ga do sad nije zvao ni neće. Imamo stvarno središnjih veznih, ali Misic je baš jedini koji može zamijeniti Kovu i Luku. A posebno treba uzeti u obzir da Mateo gotov sigurno neće biti na 100 posto
  • vjeko1701
    23.7k
    Pod Dalićem Mišić neće biti reprezentativac. Ima svakakvih priča. dal je to toga ili nečeg drugog, u to ne ulazim. Nepravda po meni velika al jbg. Žao mi je radi toga.
  • miro
    8.7k
    Budimo ponizni i oprostimo bespravnom graditelju i preljubniku koji se fura na #family ovu očiglednu nepravdu prema našem kapetanu. Nek igra Niksi
  • Big Daddy
    1.7k
    Znači, Mišić iza ili uz Modrića bi bilo strava
  • scooniepenn
    6.5k
    Misic je profesor doktor nogometa i by far nas najbitniji igrac. Gledas, uzivas, divis se. Jos jedna maestralna partija naseg kapetana. Apsolutno po svim kriterijima trebao odavno biti reprezentativac.
  • Jurki
    24k
    Misic je profesor doktor nogometa i by far nas najbitniji igrac. Gledas, uzivas, divis se. Jos jedna maestralna partija naseg kapetanascooniepenn

Ima šut precizan ko pijanac na natjecanju pikada.. razbio desetke prozora, babe lude jer su njegove lopte zavrsavale u njihovim vrtovima... ali taj ćelavac je vec dugo i nadam se jos dugo mozak i motor Dinama.
    Kokoš, grincajg, sol, biber i vegeta nase juhe.
    Kaj se tice repke, nek ga je linolada odjebal, Miske nam bu trebal za kvale... onom zalizanom dojebniku tuđih baba nek igra Vlasic.
    El kapitano :heart:
  • NVKOD
    10.8k
    Prvo spriječi opasnu kontru nakon što je Vidović izgubio loptu poslije lošeg štopanja i onda pogodi Bakrara u trepavicu. Pet sekundi kasnije pada gol. Doktor.

Miske-legenda.gif
  • scooniepenn
    6.5k

Sad bi ti jos i precizan sut od naseg Il Dottorea :cool:
  • Jurki
    24k
    ma jok :rofl:
    Samo konstatiram :rofl:
  • plavosrce
    117
    Sramotna ocjena 8.1 na sofascoreu, ovo je primjer za udzbenike danas bio. Daleko najbitniji igrač i nadam se da će još neko vrijeme biti na ovom nivou
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet