• dmil
    1.2k
    zasto uopce glasnogovornik kluba prica s Misicen umjesto da trener dode i rijesi situaciju
  • don
    16.5k
    znači, podržavaš da neki dinamovi igrač to isto naravi u četvrtak protiv celte, neka gužva u recimo 35. minuti?db-izbjeglica

glupo i promašeno uspoređivanje
  • serbus
    5.4k

Meni je tu problem zašto Mišić sam djeli šamare a događaj oko naše klupe. Napadaju ti kapetana a di su mu suigrači to je veći problem da nema nikog da za njega primi ili da udarac. Par njih ga odmiče ali nitko da nabije Riječane ima vrijeme kad treba nakloniti šešir ali ima kad treba gospodski podijeliti šamare.. Jučer je bio taj dan ali nije bilo muda..
    Mišiću je krimen poslje tekme.
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    Sada s malim odmakom, mislim da smo svi malo pregrubi prema Mišiću, ono njegovo ponašanje jučer i grubost i sve je nekarakteristično kao i dolazak pred navijače… možda mu se nešto privatno događa pa je nadrkan…. Da on ima povijesti ispada rekao bi ajde, al bi mu dao bennefit of a doubt… Svi imamo pravo na grešku, svi imamo los dan, svatko ima nešto svoje… ako se ponovi jebiga, ali mislim da zaslužuje drugu šansu
  • Ijayi Atiemwen
    4.5k
    Nisam ja bio tamo niti vidio to, ja sam bio u svom filmu “Kovačević”
  • IceMan
    3.6k
    Ali, moram dati respect barem glasnogovorniku kluba.
  • fakin
    1.7k
    ne, nismo pregrubi. Za takve pare koje dobiva od kluba vec godinama, za takav status koji dobiva kao igrac i kapetan kluba ne moze se niti milisekunde ponasati prema navijačima kako se ponaša.
    U dalekoj Švedskoj di su igrali za kurac, izgubili smo 3 dana godišnjeg, sve zajedno skoro soma eura i tamo im je bilo tesko doci do nas nego su stajali 30 m od tribine. I onda ovaj sramotan odnos sinoc.

Puno, puno smo preblagi
  • cibona
    6.7k
    A vidi kovačevića, ništa njemu nije jasno, ne bih se čudio da do jučer nije znao da igrači nakon svake utakmice idu pod sjevernu tribinu pozdraviti navijače.

On je u svom filmu, i dalje razmišlja o bombetini Hoxhe.

Bože sačuvaj...
  • Droljo
    22.3k
    Mišić nam je naj bitniji igrač i mora se sve smiriti. Naći riješenje kak god.
  • NKDZ86
    6.2k
    Sramota od mišića šta je napravio, igrači zbunjeni, a trener se sakrio.

Trener koji se boji vlastitih igrača, ne može biti trener dinama.
  • fakin
    1.7k
    misic jedino kaj mora je odjebati iz kluba
  • Droljo
    22.3k

Sjajno. Prošlo kolo nije igrao i vidjelo se da nam je nebitan skroz. Pojeli smo vukovar bez njega..
  • Crni86
    16.6k
    Malo hladnije glave, i dalje zamjeram misicu ovaj potez, ali mozda je to sve posljedica ovoga sta se dogada u klubu. Nezadovoljstvo igraca, los atmosfera u svlacionici i staticnost celnih ljudi.

Razmisljam malo na glas. Mozda je misicu jednostavno puko fillm jer on treba vodit svlacionicu sam dok trener sere po zamjenama kad udu, drzi ih u zamrzivacu, dok druge rauba i tjera u crvenu, igru nikakvu nemaju, atmosfera sve gora i gora. Mozda mu je samo dopizdilo sve i cekanje s izmjenama i staticnost sa klupe.
  • fakin
    1.7k
    jel ti kuzis da je nebitno u ovoj situaciji kako tko igra? Bitan je odnos prema navijačima i onima koji te prate i financiraju.

Nije Dinamo neki poslovni objekt, Dinamo je svetinja i institucija zadnjih 80 godina u gradu Zagrebu
  • fakin
    1.7k
    da, to je ko na poslu kad te jebu kolege, sef i onda dodes doma i iskalis se na zeni.

Dno dna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube