• Jaki991
    495
    Ekipi se sviđa što kapetan kluba ne dolazi pozdravit sjever i pljuje prema zapadnoj tribini...

Neki mazohizam čisti
  • Dudu
    2.7k
    Najjače što inače u utakmicama praktički nikad ne priča sa sucem i ne utječe gotovo nikako.

Al zato ponekad radi ovakve pizdarije i kao to je "kapetanski"

Za mene vrhunski igrač, ali ni k od kapetana
  • Crni86
    16.6k
    fakat je pljunuo. Krenuli su zvizduci, e sad da li je jos nesto doletjelo s tribina ne znam.

Al je bilo ocito da misic gleda prema zapadu i onako pljuje.

A ne kuzis ti to. Danas je divljao pa skoro zaradio crveni karton i nije pozdravio navijace zato jer je htio razbudit suigrace. Ne zato jer je bio nervozan i aposlutno nemocan u utakmici gdje je momcad koje je kapetan izgledala na razini vukovara. Sve je to bilo planski…
  • Keyser Soze
    16.7k
    Ostalo mu u navici iz prošle sezone da ne pozdravlja navijače. Još jedan u nizu uvrijeđenih frajli.
  • Jurki
    20.2k
    Otisel sam sa stadiona nakon kraja utakmice jer mi je zlo od ovakve igre, ali kapetan Dinama se ne smije tak ponasati i pljuvati prema Zapadnoj tribini, nebitno koji god bil razlog.
    Ovo mi je skoro u rangu Machadovog srednjaka.
    Srami se Miske.
  • Dinamo-SB
    624
    Lik je pljunio pazi ovo prema zapadnoj tribini i to kao znaci da je pljunio na navijace. Ovo je nesto najbizarnije sto sam procitao od Dinamovih navijaca. Mi smo bolesni ljudi.
  • Arkada
    11
    Ima psihickih problema ili mu žena neda pi*ke
  • Crni86
    16.6k
    a sad ga seres.

Jasno je bilo vidljivo u koje smislu se pljuje. Kao sto vidis i vani kada netko nekoga pocasti finim rijecima i pljune u njegovom smjeru.

Nije to bilo, e moram malo hracnut zapelo mi je u grlu. Vec je bilo vrlo slasno pljuvanje uz popratni sadrzaj.
  • jedan u nizu
    16k
    Reporter Nove TV koiji se javljao sa Maksimira (kaze osobno je svjedocio) je rekao da se Misic nakon silnih uvreda sa zapadne tribine, okrenuo prema tribini i uputio rijeci prema zapadu koje nije za ponoviti u eteru.
    Pljuvanje nije spominjao, ali ako je tako reagirao, onda pljuvanje nije bilo slucajno ili onako sa strane.
  • ElDorado
    6.7k
    Zapad mu nije fućkao zbog igre već zato što nije htio ići pozdraviti navijače. A vidlo se da jebe majku
    A evidentno je da je našpanan
  • Dzoni
    2.6k

If I speak, I'm in big trouble
  • Odani Zgd
    898
    Nakon bosanskog grba Paula Machada,sad i pljuvačina prema zapadu....nije ti to trebalo kapetane
  • Calello5
    132
    Moja podrška mom Slavoncu Mišku. Ako ga se radi ovog proziva nakon cijele nepravde u njegovoj karijeri, vrijeme je da prestanem pratit Dinamo nakon 30 godina i hrpe prevara od igrača. Zazivajte i dalje kojekakve strance za kapetana
  • Jaro
    11k
    Nakon prosle sezone i svega sto sam vidio i cuo kaj je uouceno Baturini (ali i ostalim igracima) samo pljuvanje orema Zapadu mu uopce ne bih zamjerio da nije bilo inata prema Sjeveru. Tamo su iskljucivo clanovi kluba, vise manje ne staju 90+ min i da se ti inatis njima s trakom oko ruke?

Zamjeram mu i potpuni ignore suigraca na podu nakon pretrpljenog udarca, zamjeram mu i manjak samokontrole u okrsaju s Rijecanima... Ipak imas traku oko ruke...
  • BBBaranja
    4.2k

Ako se tako misli ponašat naš kapetan nek se pridruži slobodno bratu u Radničkom iz Dalja..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet