• Jos-Optimus
    13.7k
    Nevjerovatno je koliko se provlači da Mišić nije potrebna razina, pa mater vam vašu, tko je bio ta razina protiv Španjolske? Kako da čovjek pohvata 5 Španjolaca na 100 kvadrata?
  • austrijanac
    14.2k
    To provlace dva ogorcena debilceka od staraca koji pate od ne znam cega u zivotu.

Vjerojatno jer se jedan i drugi zovu Drazen.
    Jadni ljudi.
  • Praskaton
    6.3k

Nevjerovatna je količina mržnje od strane tovara prvenstveno al što je još sramotnije od nekih "dinamovaca" prema Mišiću i Belji.

Ne sjecam se u prijašnjim generacijama da su nekoga imali toliko na piku.
  • rokikaciga
    18.7k
    Vec sam napisao..Misic protiv Spanjolaca je odlican litmus test poznavanja nogometa. To je jedino pitanje koje mi trrba da znam razumije li netko imalo nogomet
  • Droljo
    32.4k

Za dobrim konjem prašina se diže...
  • Thor
    4.4k
    Miske je bio jako dobar! Hejtaju ga za prvi gol da je izgubio poziciju pa da je zato obrana ispala itd...
    Dakle, ovi spanjolci su jebeni svemirski brod a zaboravlja da li namjerno ili slucajno, rekao bih namjerno, da su i englezima utrpali isto u 2min gol i onda jos 3.
    Hejtanje Miska je stvarno degutantno zato kaj je iz dinama gdje mu se mjeri svaki udisaj izdisaj i zeli ga se omalovaziti kao da je jebeni pocetnik.
    Misko je odigrao protiv nsjbolje ekipe na svijetu jako dobro. I te tekme u repki ce ga jos osnaziti i dati mu prilike da jos bude bolji.
    Beljo im je zacepio usta jer je zabio gol ali isto prigovora stotinu. Uzas.
    A usput slusam debilane sa Hrgovicem na jednom podkastu zasto on nije...
    Ma uzas to trovanje i trolanje nasih igraca s juga i bas gadljivo slusati
  • Thor
    4.4k
    nemoc i frustracija
  • bazooka93
    334
    samo se sjeti da su baturina i sucic nositelji repke a pljuvalo se prije 3 godine kada su igrali u kvalifikacijama protiv poljske.
    Ili da su usporedjivali yamala i durdova i da kako spanjolci mogu dati debi igracu od 16 godina a mi ne mozemo nakon sto je durdov zabio 3 gola.
    Ili samo pogledaj statitstiku mlacica i prpcia nakon hajduka.
    Jedino je Vuskovic iznimka jer je decko generacijski talent
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube