I sad bi ti koji su pljačkali s tim opljačkanim novcem kupovali stanove od ljudi koji su tu pljačku financirali. Ma gle kurca. — Aggro
nedavno je mojim roditeljima koji su na kvartu čitav život, a bili su i njihovi starci, došli ponuditi otkup zemljišta za novogradnju. Moji se ne žele odseliti s kvarta, ali postoje načini koji vode k tome. — Aggro
Kaj bumo svi u Sesvete kaj nismo njihovi? — Aggro
Takav primjer imamo u samom centru centra - u pogledu Horvatinčićeve "vile" koja je dovela prometni kolaps u grad i pritom sterilizirala jedan od najlepših gradskih trgova. Nabroji mi 30 poštenih Hrvata koji imaju novca za kupnju takvih nekretnina u centru grada? — Aggro
ali nakon potresa se odmah pojavilo nekoliko takvih "mutnih" tipova i ponuda koje su ciljale upravo na kupnju stanova za niže cijene. Dakle, to je baš ono kad čovjek ide okolo, od kuće do kuće kak veliš, i pljačka. — Aggro
Govorim o kompletnoj promjeni četvrti. Od promjene glasačkog tijela, promjene urbanističkog plana, promjene cijena, javnih površina pa na kraju krajeva i susjeda... — Aggro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.