• flexXy
    3.4k

Zlobnici bi rekli da mozes ovu recenicu primjenit i na Dinamo, al dobro.
  • ksapi
    9.1k

U određenoj mjeri imaš pravo, ali Cibona mi se čini kao puno ekstremniji primjer
  • flexXy
    3.4k

Ma dode ti to na isto kad usporedis masovnost i pracenost nogometa i kosarke. Nazalost Zagrepcane i dalje pali samo rezultat i jaki eventi a ne sport sam po sebi. To je nazalost nes kaj necemo nikad promijenit. Bila je i na Ciboni nedavno krcata dvorana protiv Partizana, na finalima redovno puno, tak da je sve to ista prica. Iza KK Dinama stoje BBB koji imaju svoju stalnu bazu ljudi i to je jedina razlika. Izgubili smo duh grada nazalost i to je nes kaj ce se tesko vratit i Ciboni i nasem Dinamu
  • masacusec
    8.3k
    Pa ja sam prije 20ak godina, dok sam pratio Cibonu, u Ciboni vidio samo Dinamo!
    Stvar je percepcije.
  • Pop corn
    8.9k
    Bila je i na Ciboni nedavno krcata dvorana protiv Partizana — flexXy

Jer su svi išli vidjeti Obradovicevu momčad koja je pri vrhu Eurolige

Ta dva kluba se moraju ujedinit, mora se pronaci nacin — Dinamosaur

Zašto bi jedan klub koji ima budućnost išao slepati onog koji ima prošlost, a u sadašnjosti samo teret?
  • Zagreb1992
    3.9k
    Dinamo i Cibona su izabrali da idu svojim putem kako misle da je najbolje i to treba poštivati ..Između ta 2 kluba ne treba biti nikakve zle krvi nego samo zdravi sportski rivalitet...Neka te utakmicu budu praznik košarke i da budu pune dvorane ...e to je onda pobjeda i jednih i drugih
  • Hillary Trump
    20
    4 Boysa potegnula na dalek put u visoke Tatre, podrzati desetkovane seniore u Alpe Adria kupu.
    Pohvale za navijace kao i borbenu igru te pobjedu sa golobradim momcima!
  • Revan
    94
    Znalci, pa kaj je ovo bio faul Brzoje 6 sekundi do kraja?
  • Gelipter
    4.8k
    Šteta. Previše neforsiranih pogrešaka je jednostavno presudilo protiv šugavih zadrana. Ok, nismo imali jednog Novačića danas, ali svejedno opet nismo izdržali utakmicu do kraja, a imali smo ih.
  • De Oliveira
    1.9k
    Koja steta za +18. Svaka cast decki.
  • Zagreb1992
    3.9k

Sad pogledao situaciju...ne izgleda mi čisti faul.
  • Pop corn
    8.9k
    Znalci, pa kaj je ovo bio faul Brzoje 6 sekundi do kraja? — Revan

ukrao je čisto loptu, tvrdi najčišće moguće....
  • Revan
    94
    Ako dobro gledam, mi smo nakon Kupa slobodni do 2.3.?

EDIT: Aha, repka je

6 ide u Ligu za Prvaka u Premijerki?
  • Revan
    94
    ide jos jedan krug lige ili odmah 1/4?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image