• Crusades1986
    13.4k
    Jel ovo "potpisao je s najvecim klubom" lagani prc Bjelici kad je rekao da Bruno ide u veliki klub :rofl:
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Pa i Orsina izjava je na ploci iza, cini se da ih obojicu lagano prcaju.
    Bar znam tko ide na crni dres..
  • Klenx
    5.9k
    Kako doznajemo, Petković u ugovoru ima klauzulu od 2.5 milijuna eura koja se može aktivirati tek na ljeto 2024. godine, i to samo za vrijeme trajanja Europskog prvenstva. Petković je dosad u Dinamu zarađivao 550.000 eura, a prema novom ugovoru osnovna plaća mu je 800.000 eura.

Koji debil ovo stavi!?!?
  • Krizy
    46.5k
    Vjerojatno je sam tražio kako bi prihvatio produžiti ugovor. Ukoliko ga neki teškaš htio za vrijeme EP-a.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Jel ima gdje snimka pressice? Ne vidim ni na Instagramu ni na dinamo+
  • Nino Bule
    14.5k
    Ok, otkupna klauzula, nema problema morali smo na nesto takvo pristat i u livijevom slucaju, ali 2.5 mil ?
  • mali M
    5.7k
    ma pustite to, neznamo što zapravo tamo piše.. nema smisla 2,5mil takva klauzula
  • Georg Koch
    4.9k
    mozemo se samo nadati da ovo nije istina.
    Onaj mazlun Mlakar prodan za 3+ hahaha.
    Mislim da je ovo previse i za nas da bi bila istina :)
  • Captain America
    18k
    Čestitke idiotu koji Bruni nije dao debelo zasluženih 1.2 milijuna. Gamad.

Kad odigra turnir kakav može i hoće, tuć će se u glavu, a nama ostaju Mr. 0 golova i Lord Brodić.
  • Olmic
    3.7k
    Kaze index slijedece ljeto moze otici za 2 milje ili 2.5 ovisi o datumu. Znaci imamo Brunu jos ovu sezonu
  • Keyser Soze
    10.6k
    Stvarno nema smisla tako mala klauzula.
  • dd29
    544
    Očito je dogovor da ide na ljeto, samo će sad umjesto 0 eura dinamo dobiti 2.5

Bezveze
  • miro
    4.7k
    Nije to tak bezveze, mi ako osvojimo prvenstvo i budemo dobri u KL mozda imamo direktan plasman u LP, a onda se možemo i isprsit s recimo 2,5 milje puta 2 godine - naravno da nam potezi sadašnje Uprave ne ulijevaju povjerenje, ali kažem, imamo tu mogućnost

Petko zna da se ne mora borit za poziciju, a ide i EP. Osigurao je sebi malu izlaznu klauzulu, što znači da ako mi failamo, bit će puno ponuda, pa će i plaća bit lijepa gdje god da ode.

Po meni je ovo skroz fer i s jedne i s druge strane
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Ostao je sad, hoce dobit ponudu iz kluba u koji bi htio ic, hoce mu ponudit novi ugovor na ljeto itd. vidjet cemo na ljeto. Zasto ga ne bi prcili na Euru da ostane?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.