• Sajla
    8.9k
    trener :rofl:
  • Izet Hajrović
    5k
    ne bih bio nezadovoljan da ostanemo na trenutna 3 napadača. Nekako sumnjam da ćemo se nakon pola sezone rješavati pojačanja plaćenog 1.7 mil. Jedino bi Kule mogao otići ako dođe dobra ponuda, ali opet s druge strane, želi li on ići iz Dinama i hoće li doći ponuda koja može zadovoljiti klub? Ako dođe Ramsak, onda za njega treba napraviti prostor. Ako ne dođe, onda je važnije da se pojačamo na ostalim pozicijama, a trenutni trojac neka predvodi našu navalu.
  • rokikaciga
    1.4k
    Nemojte da opet gledamo Kangu i Kuleta u tandemu kada se Petko opet ozljedi. Nemojte mi to raditi
  • tp1997
    1.5k
    Može slobodno u Saudijsku Arabiju prodavati neke pete i futsal trikove s pola volje i glumiti svaku poziciju osim one koju igra.

Hvala za sve, vrijeme prošlo, doviđenja.
  • rokikaciga
    1.4k
    Ajde molim te.

Danas je trebao imati 3-4 asistencije.

Da smo imali Petka slavili bi naslov jos u veljaci
  • Efes Pilsen
    11.2k
    Covjece jesi zdrav? Pa servirao je danas u ovakvoj kurchini od nogometa 2 zicera.
  • Jaro
    10k
    Petko u bolnickom krevetu je korisniji od 90 posto ove momcadi. I danas to pokazao s minimumom kretanja... samo Baturina je mogao na njegove lopte zabit hattrick danaa...
  • tp1997
    1.5k
    Da smo imali Petka slavili bi naslov jos u veljacirokikaciga

A nismo jer ne zna ni živjeti sportski i pratiti upute doktora. Neka napokon ode pa da možemo slagati nekakav sustav koji nije talac njega i isključivo njega.
  • Zg123
    1.8k
    Puna mi je kapa da zivimo od njega i njegovih poteza. Danas je brat bratu 10 lopti izgubio petljajuci od kojih je i jedna bila kobna za gol koji je srecom ponisten.
  • rokikaciga
    1.4k
    Pa tko brani sportskom sektoru da kupi okomite igrace, da kupi ambiciozne i uvijek spremne igrace? Zasto se kupuje Hoxha Cordoba i Mmae, trpe Ademi i Rile, zasto se nije doveo ljevi bek i druga sestica, zasto je prodan Brodic a doveden nitko? Zato sto imamo Petkovica? Dajte najte.
  • tp1997
    1.5k
    Tko? Pa prema Mariću, očito postojanje Petkovića, jer je pretplaćen na prvih 11.

Daj ga se riješi i dovedi poštenog igrača koji prati akciju, lovi centaršut i bude u 16 kad treba. I napokon da počnemo graditi taktiku koja ne ovisi o mušicama jednog igrača.
  • Jaro
    10k
    pa kad se dovede trener (nismo takvo sto imali u klubu jos od Bjelice prvi mandat, ok i Biscan je nesto pokusavao ) mozda se i krenw igrati nesto bez da se ceka Petkovica kaj ce napraviti.
  • rokikaciga
    1.4k
    Jebote Maric, taj nemre bit predstavnik stanara.

Dovedi okomite igrace i da vidis kako ce i Petko odmah bolje izgledat...kao kada je Orsa igrao. A ne Hoxha koji trazi loptu u noge, Corsoba kaj se jos nije prilagodio ili je jednostavno za kurac, Mbuku kojeg ja dobijem u duelu, od veznih nitko ne napada dubinu...

Nije Petko savrsen ali malo prevec serete. Ako je Petkovic vecinski problem mi problem nemamo, kak bi netko slavno ovdje rekao.
  • Blueshadow86
    3.3k
    Meni se iskreno više ne gleda ovakav nogomet da ovisimo o Petkoviću kao mantineli. Sit sam toga.
    Želim brži nogomet, dinamičniji, okomitiji, a ne opet ovaj spori, dosadni i prožvakani nogomet.
  • rokikaciga
    1.4k
    Ne gleda se niti meni. Ali ne igramo takav nogomet zbog Petkovica. Igramo ga jer je 75% ekipe za odstrel i pregazilo ih je vrijeme ili su nezreli cak i za 2.hnl
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.