• marcio amoroso
    42k

Oni u zadnjem mogu tek.
  • Somport
    570
    Aa ok skužio, hvala.
  • Somport
    570
    Da sam nasljedio duhan od starog, od karcinoma bi umro nakon ove drame danas.
  • Majki2111
    4k
    Opet se pokazuje da smo bolje igrali s 10 neg 11 igrača. Nismo uigrani još. Ima prostora. Ko i sa Bjelicom. To isto nije bajno izgledalo. Sjetimo se protiv Hapoela u gostima i kolko tolko protiv Astane u gostima. Saburtalo isto.
  • Ero
    1k
    toni zivkovic.
    Kad je Dinamo igrao protiv anderlechta u Belgiji, namjerno je nosio ljubičastih džemper, ne bi baš rekao da je slučajno.
  • reziser
    7.5k
    Nek smo prošli dalje da se možemo opet živcati
    A već sam bio spreman se pozdraviti s ovom sezonom
  • Carrasco
    6.3k
    ISPRIČAVAM SE DAMIANU KADZIORU I SVIM NJEGOVIM FANOVIMA, OKEJ?
  • Somport
    570
    Ma komentatore ili stišat ili promjena iz muških u ženske, Ameri su skužili u čemu je caka :cool:
  • reziser
    7.5k
    Idemo dalje. To je jedino bitno. I iz ove tekme izvuć pouke
  • cron1ck
    1.8k
    Nije mi jasno zasto je vadio Ivanuseca tako rano, po meni do te zamjene bio najaktivniji i najbolji igrac na terenu
  • Simpatizer52
    8
    Za prvi post na Zoni pozdrav svima i pohvale za Gvardiola.... Osim dobrog penala fakat je odigral sigurno, odlucno i dobro nakon ulaska... Još cvrsci stav nego do sad: odlucan, cvrst i samouvjeren!
  • Bosna86
    12.1k
    Stojanović je lujka u glavi, ali je nas daleko najspremniji igrač... Penal sam bio siguran da fula, vrhunski izveo
  • LovroZG
    1.3k
    Sjetimo se protiv Hapoela u gostima i kolko tolko protiv Astane u gostima. Saburtalo isto.Majki-Papi2111

Nije to ni blizu ista stvar. Protiv Hapoela su se zajebavali prvo poluvrijeme, a u drugom dominirali i skoro okrenuli tekmu. Protiv Astane i Saburtala su se čekale i dočekale kontre dok je obrana osigurala čistu mrežu.

Danas pak obrana nije bila dovoljno koncentrirana. Previše grešaka i gluposti. Penal po pravilima koja zabranjuju duplu kaznu nije bio za crveni, al jbg.

Prema naprijed je to još bilo ok. Petković bezveze zasro na kraju. Prezaigrano je otišo u dribling, a više trener nije Bjelica da ga disciplinira. Njegovu spremu ne bi komentiro jer ga ipak nije bilo dva mjeseca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.