• deda
    40.7k
    Rečeno je da suradnje uspostavljaju s više klubova. Za sada nije bilo ničeg konkretnog između njih, dok istovremeno s nama puno više surađuju.
  • Nolifer
    12.5k
    Kaj će sad bit sa igračima Varaždina, dal će se vratit u Dinamo, pa iz Dinama natrag u neke posudbe ili?
  • Kwedi
    3.9k
    Ostaju gore i zapošljavaju se u Vindiji.
  • Infinity
    19.5k
    U pravilu se igraci nakon svake sezone vracaju u maticni klub. Nekad budu otkupljeni, rijetko bude produzena posudba. Varazdin ispao ili ostao ti igraci bi se 99% vratili u Dinamo pa bi se onda dalje raspravljalo o njihovoj buducnosti. Mozda bi vec sutra opet bili u Varazdinu, ne znamo. Mozda ce i ovako opet biti posudjeni njima, mada sumnjam.
  • deda
    40.7k
    Siniša Oreščanin više nije trener Gorice
  • marcio amoroso
    45.8k
    Siniša Oreščanin više nije trener Goricededa

Očekivano, rekao bih.
    Iskreno sam puno više očekivao od njega. Meni je jasno da su imali izostanaka, posebno u veznom redu i da nije bilo lako, ali mene je oduševio sa igrama u Hajduku i mislio sam da je baš big thing. Ona igra sa široko postavljenim napadačima koji su u biti krila (Jairo i Gyurcso) u Hajduku kad se adaptirao na nedostatak napadača i maksimalno doveo do izražaja Caktaša je bilo nešto strašno dobro. Mislio sam da tako neku stvar koja će sakriti izostanke može izvesti i u Gorici. Nažalost nije uspio. Meni se čini kao normala lik i žao mi je.
  • Eduardo
    26.1k
    "Do jutros nisam imao Rendulićev broj, niti sam se ikad čuo s njim, ali on je sigurno jedan od kandidata za klupu Gorice. Imamo još nekoliko imena koja su nam zanimljiva, sve redom iz inozemstva, ali nećemo brzati s odlukom", rekao nam je Črnko pa dodao:

"Gorica će kroz 7-10 dana izabrati novog trenera. Bit će to odluka koju ćemo donijeti nakon što porazgovaramo sa svima koji nas trenutno zanimaju i vidimo s kime možemo najlakše pronaći zajednički jezik."

BTW, Zekić nije opcija.
  • xavier
    12.1k
    Do jutros nisam imao Rendulićev brojEduardo

Znači sad ga ima.
  • Eduardo
    26.1k
    izgleda :sweat:
  • Dudu
    2.6k
    wfjswauuosyf6kin.jpg

Momcad sezone - SofaScore

Hrabra formacija :rofl:
  • Neki tip
    21.3k
    Hrabra formacija :rofl:Dudu

Rezultat tekme 9-4 za Momčad kola. :lol:
  • deda
    40.7k
    Osijek je otvorio prijelazni rok. Prva lasta je Amer Hiroš iz Mladosti Doboj-Kakanj
  • Kwedi
    3.9k
    desetka, navodno jako dobar u odnosu na klub iz kojeg dolazi
  • Infinity
    19.5k
    Fin igrac za BH prilike. Bio je kapetan i mozda cak i najbolji igrac Mladosti koja se borila za opstanak u ligi.

Ako se Osijek misli boriti za vrh onda u njemu vidim igraca za rotaciju, tesko da ce im biti neko strasno pojacanje.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Definitivno mi se čini igrač za rotaciju više, no budemo vidili. Mislim da se Bjelica malo previše fokusira na "karakterne" igrače, treba nekad i individualna kvaliteta ne ide sve samo na karakter.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet