• Mali dioničar
    18k
    Alibiji su razni, ali katastrofa i luzerština ostajededa

Znači Gorica je peta.

Nakon Dinama, Osijeka, Rijeke i Hajduka.

Sva 4 kluba imaju neusporedivo veću tradiciju, iskustvo i budžet nego Gorica.

Kako je ovaj rezultat Gorice luzerština da mi je samo znati.
  • deda
    40.7k
    3.200 minuta si u UEFA natjecanjima. Zadnjih 40 ispadneš iz njih.
  • Mali dioničar
    18k
    Da, Lovrić je kod 1:1 pogodio prečku, još su i u zadnjoj minuti mogli izjednačiti.

Ti si opisao kao da su im se odsjekle noge i u 20. minuti gubili 3:0 i ćao.

Po zakonu velikih brojeva morala je i Rijeka do pozitivnog rezultata protiv Gorice, a i ova utakmica je mogla drugačije završiti.

Zbilja mi je pregrubo da se činjenica da klub s budžetom 20 milja kuna i dvije sezone u prvoj ligi naziva luzerskim jer je završio iza kluba koji ima 4-5 puta veći proračun, nikad nije ispao iz lige i uz to je i osvajač trofeja.
  • Neki tip
    21.3k
    3.200 minuta si u UEFA natjecanjima. Zadnjih 40 ispadneš iz njih.deda

To je matematika, koja je egzaktna, ali koja nikada niš' nije objasnila u nogometu.

Mislim da debelo pretjeruješ u ocjeni Oreščanina kao trenera na temelju ovog ispadanja.

Jasno je da mu nešto fali da bude (i) bolji trener, možda psihološka priprema momčadi (Gzira + ovaj završetak) koja je jako, jako važna, ali Oreščanin definitivno zna napraviti igru.

I čisto sumnjam da mu je ovo zadnji prvoligaški angažman u nas.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Da se Gorici ponudilo peto mjesto i ovaj broj bodova možda bi čak i pristali, ali ljudi su prosuli preko 15 bodova prednosti u odnosu na tovare otkad ih je preuzeo Oreščanin. Bezveze mi je to opravdavati sa neigranjem dva igrača. I drugi su imali ozljeda, kartona i svega i svačega. Realno je podbacio i to je to.
  • Carrasco
    6.3k
    Najbolje ocjenjeni igrač HNL-a prema Sofiscore je Lovro Majer.

lixvwml6y050vsms.jpg
  • marcio amoroso
    45.8k

Zasluženo. Dečko je odigrao predobru sezonu.
  • Neki tip
    21.3k
    evo ležimo u sobi @xavier i ja, prikopčani, i umjesto loše bolničke hrane žvačemo trenerske diplome :zip: :wink:
  • xavier
    12.1k

Odmah sam deinstalirao Sofu :wink:
  • LovroZG
    1.3k
    Ljudi zaboravljaju da je Oreščanin prije dvije sezone s Hajdukom nadoknadio 10-ak bodova zaostatka za Europom na sličan način na koji je sad s Goricom izgubio 15 bodova prednosti. Unatoč ozljedama je trebao osigurati Europu, al nije sad da čovjek nije ništa ostvario u karijeri.

Gzira je isto kiks, al Hajduk je tad puco po šavovima iznutra tak da se i to treba uzet u obzir.

Mislim da će o njegovom angažmanu ovisit plaća koju želi, navodno je dosta skup za HNL, tj. za kikseve koji su mu se ipak dogodili.
  • jp23
    3.3k
    Dvije godine zaredom ispuštaju prednost i izgube mogućnost nastupanja u europskim natjecanjima, ove godine u zadnja 3 kola bez boda, prošle godine su mislim u zadnjih par kola isto ispustili prednost (bili četvrti, završili šesti)
  • deda
    40.7k
    Hrvatski Dragovoljac novi, stari prvoligaš.

8m6zexwa6f5sf32q.jpg
  • Stihl
    3.1k
    Opet 4 Zg kluba u 1.HNL
    Nije mi žao Varteksa tj.Varaždina, ali šteta kaj Lokomotiva nije ispala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet