Navijači Osijeka koji po forumima najavljaju naslov sledječe sezone su možda zaboravili da će i oni vjerovatno igrati barem jesen u europi (KL) a sa time će se jako trošiti. — SAS1987
Nije da sam Bjelicin odvjetnik, ali evo demantirao i pomoćni trener Rijeke kojem je navodno upućena psovka vezana za korporaciju, Dinamo ili štagod , plus delegat utakmice i Bjelica.
"Nisam čuo psovke i ne znam kako je to završilo u medijima. Možda se netko sakriva iza mene, ali to me uopće ne zanima. Bio sam s igračima na terenu i nemam ništa s cijelim slučajem. Za mene je ta utakmica završila i relativno sam zadovoljan našom igrom. S Bjelicom nisam imao nikakav susret, samo sam čuo da se o tome govori, ali mene uopće nije briga za takve stvari. Bjelica je bio negativan prema sucima tijekom utakmice, ali ni to me ne zanima. Nemam ništa s napisima koji su se pojavili u medijima", kazao nam je pomoćni trener Rijeke.
pa i delegat utakmice:
"Utakmica je obilovala žutim kartonima, jedan je dobio i trener Nenad Bjelica, ali nisam vidio ni čuo da je došlo do ispada u tunelu. Ostao sam zadnji na terenu, kako bih se uvjerio da neće biti vrijeđanja sudaca ili drugih iščašenih ponašanja", kazao nam je Zečević nakon utakmice.
novinari = smeće — Dudu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.